Collé Rental & Sales: “Kwalificatie brengt Donald Molenaar op Pole Position tijdens ADAC Truck Grand Prix Festival op het circuit Nürburgring (D)”Nürburg, 11 juli 2008 - Vandaag bracht de kwalificatie van de Benelux Racing League op het prachtige circuit van Nürburg een Pole Position voor Collé Rental & Sales BRL V6 coureur Donald Molenaar. Mede door het wisselvallige weer bracht deze kwalificatie verrassende resultaten.BRL V6

Donald Molenaar had slechts een paar ronden nodig om de snelste tijd van het BRL V6-deelnemersveld neer te zetten. Donald Molenaar mag zich hiermee de gelukkige prijzen die vanmiddag om 15.30 uur als eerste mag vertrekken.

Teamgenoot Sandor van Es zien we in race 1 starten vanaf de vierde positie deze keer. Maar Sandor van Es is er vol van overtuigd dat hij aansluiting kan vinden bij teamgenoot Donald Molenaar, hetgeen niet makkelijk zal worden aangezien er sterke coureurs tussen Sandor en Donald in starten. Donny Crevels mag vanaf de tweede positie vertrekken. Het beloofd een mooie strijd te gaan worden met Donald Molenaar, Sandor van Es, Donny Crevels, Jos Menten (Kuijpers Racing) en Nelson van der Pol aan de kop van het veld.Onze jonge coureur Kevin Leest heeft zich gekwalificeerd op een zeventiende plaats. Kevin Leest gaat zich naar voren “vechten” tijdens de eerste race van dit Internationale Truck GrandPrix-weekend op de Nürburgring. Evenals Assen is ook dit circuit voor Kevin een nieuw circuit. Kevin heeft gisteren tijdens de vrije training een perfecte gelegenheid gehad om te ondervinden hoe zijn BRL V6 reageert op het circuit van Nürburg.Phil Bastiaans (Linder Racing – Kanters) zien we vanmiddag vanaf de 10e plaats starten. Natuurlijk zal Phil Bastiaans proberen een aantal plaatsen door te stoten naar voren toe, om zo dichter bij het podium te komen.BRL Light-klasse
In de BRL Light Klasse vertrekt Tom Koop vanaf de elfde positie. Helaas lukte het Tom Koop niet om tijdens de kwalificatie van de BRL Light zijn snelste ronde neer te zetten. Ongelukkigerwijs heeft Tom Koop zijn snelste ronde neergezet in een periode die niet meegeteld werd voor de BRL Light kwalificatie, zo bleek achteraf. Maar als een waar strijder zal Tom Koop zich straks naar voren banen.

Femke Terpstra, rijdende in de mede door Collé Rental & Sales BRL Light van Active Personeelsdiensten, mag op P10 van de BRL Light startgrid plaatsnemen. Femke Terpstra heeft dit weekend 1 doel voor ogen en dat is om op het podium terecht te komen.
 
Marcel Peters, rijdende voor het PP Mechanic’s Team mede gesponsord door Collé Rental & Sales, zien we heel verrassend op Pole Position starten. Dit beloofd dan ook een hele spannende race te gaan worden voor Marcel Peters.

Tijdschema ‘Benelux Racing League’ –  ADAC Truck GP weekend Nürburgring (D)

Zaterdag 12 juli:
15.30 - 16.05 Race 1 - 30 min.

Zondag 13 juli:
09.05 - 09.20 Warm Up
14.15 - 14.50 race 2 - 30 min.

© Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a4e565
Onthoud mijn gegevens!