Collé Rental & Sales – ‘Kevin Leest maakt zich klaar voor Dutch Power Pack raceweekend op Assen 5 en 6 juli.’


Kevin Leest

De jongste, van de drie BRL-V6 coureurs uit het team van Collé Rental & Sales, Kevin Leest uit Heerlen gaat met vol vertrouwen zijn 2de BRL raceweekend tegemoet tijdens de Dutch Power Pack op het TT Circuit van Assen.

Dutch Power Pack
“Ja, nu dit aankomend weekend 5 en 6 juli proberen wij weer voor in mee te strijden om zo weer te proberen op het podium te komen. Of het mij ook gaat lukken net zoals mijn twee collega coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es is maar af te wachten.

De onderlinge concurrentie is groot en het stuk voor stuk top coureurs. Maar onderschat mij niet.” Aldus Kevin Leest.Ervaring
Kevin Leest heeft al de nodige race ervaring achter zich. In 2004 werd Kevin Junior kampioen in de Clio Cup en behaalde hij samen met Jos Menten en Patrick Schreurs in een Porsche 993 de eerste plaats in de 10 uren van Zolder (B).

  
(vLnR) Kevin in gesprek met Sander van Es en Donald Molenaar.

Debuut Zandvoort
Tijdens zijn BRL-V6 debuut op Circuit Park Zandvoort (Pinksterraces) liet hij al van zich spreken. Kevin Leest, “Het ontbreekt me alleen nog aan de nodige meters gezien het voor mij de eerste keer is dat ik op dit circuit rijdt. Maar desondanks kan ik tevreden terugkijken.”

Naast de BRL komen de Toerwagen Diesel Cup, Dunlop SportMaxx Clio Cup, Samsung BMW 130i, Formule Ford en Formido Swift Cup aan de start. Klik hier voor het DPP programma.Promotie
Ter promotie zal Collé Rental & Sales tijdens dit DPP raceweekend op Assen aanwezig zijn met enkele nieuwe autohoogwerkers (WUMAG en MULTITEL) en aanhanghoogwerkers (DENKA„P LIFT). Klik hier voor de promo nieuwsbrief.

Bezoek ook eens onze website www.colleracing.nl voor alle informatie over Collé Rental & Sales BRL-V6 Team.

© Raceflash.nl, namens Collé Rental & Sales BRL Racing Team        
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
931e57
Onthoud mijn gegevens!