Collé Rental & Sales: Jochen Habets komend seizoen wederom in actie voor het Collé Rental & Sales – Habets-Truck.nl BRL Racing Team !
Sittard, 30 april 2007

Ook tijdens zijn tweede seizoen in de BRL Light klasse zal Jochen Habets plaatsnemen achter het stuur van de Collé Rental & Sales – Habets-Truck.nl BRL Light.
De 18 jaar jonge coureur van de Collé Rental & Sales - Habets-Truck.nl BRL Light is vastbesloten er dit seizoen helemaal voor te gaan !De nodige voorbereidingen zijn reeds in volle gang om van het komende seizoen een succes te maken. Hij zal fit en in topvorm aan de start verschijnen van dit nieuwe seizoen !

Hoe schat Jochen Habets zelf zijn kansen in voor het komende seizoen ?
“Ik ga voor een Top 5 eindklassement. Afgelopen seizoen heb ik verschillende tegenslagen gehad, van mechanische pech tot materiële schade aan de auto tijdens het racen. Ik heb leren omgaan met tegenslagen.”
De monteurs van Collé Rental & Sales - Weytech, onder leiding van Gerd Weyenberg, hebben veel kennis en ervaring overgedragen aan Jochen Habets.Hij heeft ook veel geleerd van de ervaren teamgenoten van het Collé Rental & Sales Team: Donald Molenaar en Sandor van Es. In de winter heeft de 18 jaar jonge Jochen Habets de nodige meters gemaakt die afgelopen seizoen gemist zijn tijdens de wedstrijden. “Hierdoor sta ik nu sterker in mijn schoenen en kan ik met een gedegen voorbereiding aan de start verschijnen om seizoen 2007 op mijn naam te zetten !”, aldus de 18 jaar jonge coureur van de Collé Rental & Sales – Habets-Truck.nl BRL Light.Natuurlijk speelt het geluk ook een grote rol in de BRL klasse, maar als het aan Jochen Habets ligt zal de Collé Rental & Sales – Habets-Truck.nl BRL Light prominent aanwezig zijn in de Top 5.
We zullen de “Habets truc’s” van Jochen nauwlettend in de gaten houden !."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team 

Kijk regelmatig eens op www.colle-sittard.nl of www.colleracing.nl.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
9ac1d5
Onthoud mijn gegevens!