Collé Rental & Sales: ‘Goede prestaties van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op vernieuwd Spa Francorchamps !’Het was de hele ochtend al wisselvallig weer op het vernieuwde circuit van Spa Francorchamps; zon werd afgewisseld met (enkele hevige) regenbuien. Maar alsof het vanzelfsprekend bleek te zijn was het tijdens de gehele kwalificatie van de Benelux Racing League droog !De mannen van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team hebben goed gepresteerd tijdens deze kwalificatie.
Sandor van Es ging er tijdens deze kwalificatie met de eerste plaats vandoor.
Teamgenoot Donald Molenaar bleef daar natuurlijk niet ver achter en is op de derde plaats uitgekomen. Junior Strous, die eveneens rijdt in de Atlantic-Champcar series in de Verenigde Staten, volgt met een vijfde plaats.In de BRL Light klasse zien we dat Jochen Habets, die vandaag voor het eerst kennis maakte met het 7 kilometer tellende circuit van Spa Francorchamps, een achtste plaats behaald heeft met zijn Collé – Habets-Truck.nl BRL Light.
Tom Koop, rijdend in de Collé – Toro/Koop BRL Light, is met een twaalfde plaats aan de haal gegaan. De Collé – Toro/Koop BRL Light van Tom Koop liep tijdens de kwalificatie vandaag nog niet helemaal lekker, maar er wordt nog hard aan gewerkt om de wagen optimaal afgesteld te krijgen voor de twee races op zondag 17 juni.
Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten – Joop Claesens, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, heeft het gros van het BRL Light deelnemersveld achter haar weten te houden. Gaby Uljee heeft een vierde plaats behaald in deze kwalificatie.

Zal de blauw/gele Collé Rental & Sales “trein” morgen, zondag 17 juni, wederom schitteren hier op de heuvels van Spa Francorchamps ?
De coureurs maken zich op voor de races van morgen. Deze zullen, als vanouds, allemaal gaan voor de podiumplaatsen. Het beloofd dan ook een spannende dag te worden !

Uitslag kwalificatie BRL-V6
1. Sandor van Es
2. Sebastiaan Bleekemolen
3. Donald Molenaar
4. Jacky van der Ende
5. Junior Strous

Uitslag kwalificatie BRL-Light
1. Marijn van Kalmthout
2. Henry Zumbrink
3. Michel Schaap
4. Gaby Uljee
5. Niels Hartvelt
8. Jochen Habets
12. Tom Koop

Meer info klik hier.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing TeamReageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ace5dc
Onthoud mijn gegevens!