Collé Rental & Sales: Geen podiumplaatsen voor het Collé Racing Team in Race 2Race 2 BRL

De tweede race van de Benelux Racing League was weerzinwekkend spannend te noemen. Na het vallen van het startsein was het een strijd voor de heren van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team om voorin te geraken. Race 2 heeft deze keer helaas niet de gewilde posities opgeleverd; maar ook dat geeft maar weer eens aan hoe zeer de coureurs van de BRL aan elkaar gewaagd zijnBRL-V6

Direct van start reden Donald Molenaar en teamgenoot Sandor van Es naar de kop van het deelnemersveld toe. Donald Molenaar zette de achtervolging in op Donny Crevels en kon het tempo goed bijbenen. Enkele ronden verder in de race belandde Donald Molenaar na een inhaalactie in de chicane ongelukkigerwijs naast de baan en kreeg zijn Collé Rental & Sales BRL V6 niet direct weer aan de praat. Donald kon na deze escapade zijn weg vervolgen en de race uitrijden. Gevolg van de poging om met de eerste positie aan de haal te gaan kostte hem jammer genoeg enkele kostbare plaatsen. Donald Molenaar finishte deze race als tiende en wist de snelste ronde op zijn naam te zetten.

Teamgenoot Sandor van Es vertrok vlot bij de start en ook hij zette direct de achtervolging in om verder naar voren te komen. Plaatje voor plaatsje knokte Sandor zich verder naar voren. Desondanks moest Sandor van Es helaas, na een enkele ronde gereden te hebben van Race 2, verstek laten gaan en kon hij zijn weg niet verder vervolgen naar de finishstreep. Sandor van Es finishte zijn tweede race op het circuit van Zolder als veertiende.Uitslag BRL-V6 Truck GrandPrix Zolder, Race 2, 13 september:
1. Donny Crevels
2. Nelson van der Pol
3. Jacky van der Ende
4. Henry Zumbrink
5. Dennis Retera
10. Donald Molenaar
14. Sandor van Es

BRL-Light
Opnieuw, zoals we ook konden bewonderen in race 1 eerder deze morgen, waren er weer diverse bumper aan bumper momenten te bewonderen. Danny Bleek was deze keer de gelukkige en kwam als winnaar van Race 2 uit de bus.
Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) moest tijdens de tweede race in dit Truck GrandPrix weekend op het circuit van Zolder genoegen nemen met een achtste positie. Marcel Peters mengde zich in de strijd om posities op te klimmen. Dit mocht echter niet baten en viel terug naar de achtste positie.

Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’  kon de kopmannen goed bijhouden en wist zijn positie te handhaven. Eric van den Munckhof wist net als in race 1 op een keurige derde positie van het podium uit te komen.

  

Tom Koop reed eerder vandaag al in zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light naar een keurige vijfde positie toe. Dit smaakte echter naar meer bij Tom. Tom kende een vlotte start en stuurde zijn wagen vlot door het bochtenwerk van het Circuit Zolder. Dit resulteerde voor Tom Koop in een strijd waarin hij steeds dichter in de buurt van de podiumplaatsen geraakte. Tom passeerde de zwart/wit geblokte vlag deze race als vierde.

Uitslag Race 2 BRL-Light Truck GrandPrix Zolder, 13 september:
1. Danny Bleek
2. Chris Maliepaard
3. Eric van den Munckhof
4. Tom Koop
5. Dick van der Donk
6. Marcel Peters

Next race!
De volgende race van de Benelux Racing League zal plaatsvinden op het circuit van Zandvoort op zondag 11 oktober aanstaande.

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d937c5
Onthoud mijn gegevens!