Collé Rental & Sales: Donald Molenaar veroverd P2, Sandor van Es P4 - Donald Molenaar vecht zich terug in de kop…Race 2 van de Benelux Racing League bood de vele bezoekers van Circuit Park Zandvoort spannende momenten. Deze race was tot de laatste ronde spannend te noemen en onvoorspelbaar. Donald Molenaar begon zijn race achteraan het startveld en kwam tot podiumplaats 2 gedurende deze race ! Teamgenoot Sandor van Es belandde deze race net naast de podiumplaatsen op nummer 4.Donald Molenaar
: “Ik had natuurlijk wat goed te maken na de afloop van Race 1 vanmorgen. Ik begon mijn race achterin. Na de start kon ik in de eerste ronde al enkele plaatsen veroveren. Op dit tempo kon ik lekker doorstomen naar het front. Eenmaal achter Dennis Retera beland op P2 was ik aan het zoeken naar een gaatje, maar dit kwam er niet voordat deze race afgevlagt werd. Ik ben zeker trots met het in de wacht slepen van deze plaats”.

Teamgenoot Sandor van Es zagen we vertrekken vanaf de zevende positie als gevolg van de omgekeerde startvolgorde. Na de vlotte start van Sandor kon hij al een positie inpikken en zette ook hij zijn Collé Rental & Sales BRL V6 in de hoogste versnelling. “Het ging lekker deze race. Ik kwam vlot weg en daarna had ik mijn zinnen gezet op de podiumplaatsen.

Gedurende de race kwam mijn teamgenoot Donald Molenaar me nog voorbij die niet meer leek te stoppen. Ik heb het gebracht tot de vierde positie. Weliswaar net buiten het podium, maar ik ben er zeker tevreden mee”, aldus Sandor van Es.

Uitslag Race 2 BRL-V6 ‘Finale Races - Zandvoort’ zondag 11 oktober
1. Dennis Retera
2. Donald Molenaar
3. Jacky van der Ende
4. Sandor van Es
5. Phil Bastiaans

BRL-Light
In de BRL Light zien we Tom Koop in zijn Collé Rental & Sales – Toro BRL Light, die ook niet te stuiten lijkt te zijn, naar een vierde podiumplaats toerijden. “Ik kende een fijne race, een leuke afsluiter van vandaag. Ik kwam lekker door en kon de strijd aan met de BRL-Light deelnemers voor me. Dit heeft mij op de vierde positie gebracht.Met dit resultaat sluit ik het Finale Race-weekend goed af”, aldus Tom Koop. Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) kende zijn weerga niet en reed in de tweede race naar een tweede plaats toe. Wederom een podiumplaats voor Marcel Peters.

Zijn teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’ had deze race wat minder geluk en bleef steken in de achterhoede van de BRL Light. Eric van den Munckhof finishte op een negende positie.

Uitslag Race 2 BRL-Light ‘Finale Races - Zandvoort’ zondag 11 oktober
1. René Zwikker
2. Marcel Peters
3. Danny Bleek
4. Tom Koop
5. Leo Kurstjens
9. Eric van den Munckhof

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.

Bron: media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Foto's Raceflash.nl


          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
36c800
Onthoud mijn gegevens!