Collé Rental & Sales: ‘Donald Molenaar pakt Pole Position tijdens kwalificatie’Zolder, 25 augustus 2007
 Tijdens de kwalificatie van het BELGIAN CHAMPCAR GRANDPRIX WEEKEND op het circuit van Zolder hebben de heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team een goede prestatie neergezet !

Het is dit keer Donald Molenaar die slechts een aantal ronden nodig gehad heeft om zijn ‘Pole Position’ voor de eerste wedstrijd van morgen te bemachtigen ! De snelste rondetijden werden in de eerste fase van de kwalificatie op de klok gezet, daarna was er geen andere coureur die de tijd van Donald Molenaar nog kon verbeteren.Niet ver achter Donald Molenaar volgt teamgenoot Sandor van Es, die deze keer uitkwam op een zesde plaats. De BRL V6 van Sandor van Es gaf vandaag nog niet helemaal de gewenste resultaten, maar zal morgen geheel in topconditie de startgrid op komen rollen !
Met Donny Crevels, Jacky van der Ende, Jeroen Reijntjens en Niels Bouwhuis tussen Donald Molenaar (Pole Position) en Sandor van Es (6e plaats) in beloofd dit morgen een spannende strijd te gaan worden in de eerste race van het Belgian ChampCar Weekend.

Junior Strous, eveneens rijdend in de Atlantic-Champcar series in de Verenigde Staten, volgt in deze kwalificatie op een dertiende plaats.

Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap Kwalificatie:
1 Donald Molenaar
2 Donny Crevels
3 Jacky van der Ende
4 Niels Bouwhuis
5 Jeroen Reijntjens
6 Sandor van Es
13 Junior StrousIn de BRL Light klasse zien we dat Jochen Habets (Collé – Habets-Truck.nl BRL Light) een negende plaats wist te behalen.

Tom Koop heeft met zijn Collé – Toro/Koop BRL Light de tiende plaats weten binnen te halen en zal dus morgen direct achter Jochen Habets starten.Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten – Joop Claesens, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, heeft het gros van het BRL Light deelnemersveld achter haar weten te houden. Gaby Uljee heeft een vierde plaats behaald in deze kwalificatie.

Uitslag BRL-Light Cup 2007 kampioenschap Kwalificatie:
1 Henry Zumbrink
2 Marijn van Kalmthout
3 Eric van den Munckhof
4 René Zwikker
5 Theo Stor
8 Gaby Uljee
9 Jochen Habets
10 Tom Koop

De coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team gaan er morgen helemaal voor ! Wie zullen morgen op het podium staan als Champs van de BRL tijdens het BELGIAN CHAMPCAR GRANDPRIX WEEKEND op het circuit van Zolder ?
Kom dit zelf aanschouwen en maak een bezoek aan het Collé Rental & Sales BRL Racing Team in de Benelux Racing League paddock.

“Bezoek ook eens onze website
 www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl
voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team

  
                

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a87185
Onthoud mijn gegevens!