Collé Rental & Sales: Donald Molenaar pakt P1, Sandor van Es P3 in de BRL-V6 kwalificatie


Zandvoort, 10 oktober 2009

Donald Molenaar zeer tevreden met P1…
Het waren succesvolle kwalificatieronden vandaag voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op het Circuit Park Zandvoort. Donald Molenaar start morgen tijdens Race 1 vanaf de eerste positie; Sandor van Es vertrek morgen vanaf de derde positie.

Donald Molenaar: “Tijdens onze kwalificatie was het droog. Vanmorgen tijdens de vrije training heb ik fijn kunnen testen hoe mijn Collé Rental & Sales BRL-V6 reageerde en afgesteld stond. Ik heb het weer voor elkaar weten te krijgen om deze snelste tijd op de klok te kunnen prikken. Natuurlijk ga ik morgen met een fijn gevoel van start.”

Sandor van Es had ook slechts enkele ronden nodig om de derde startpositie in de wacht te kunnen slepen. Sandor van Es: “Lekker dat ik morgen vanaf de derde positie kan starten. Tevreden ? Ja, zeker ben ik tevreden met deze kwalificatie. Morgen tijdens de start van Race 1 zal ik natuurlijk zo snel mogelijk proberen om verder voorin te geraken en wellicht brengt het me zover dat ik op P1 kan finishen.” Vol vertrouwen zien de heren coureurs uit de BRL V6 de race van morgenochtend tegemoet !

Het zal morgen een hevige strijd worden ! In deze kwalificatie-sessie zaten er maar liefst zeven coureurs binnen de seconde en dit beloofd weer close-racing met spanning en sensatie, zoals we gewend zijn van de Benelux Racing League...

Uitslag kwalificatie BRL-V6 ‘Finale Races - Zandvoort’ zaterdag 10 oktober
1. Donald Molenaar
2. Nelson van der Pol
3. Sandor van Es
4. Henry Zumbrink
5. Phil Bastiaans

BRL-Light
Tom Koop heeft vanmorgen tijdens deze kwalificatie-sessie een achtste positie neer weten te zetten in zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light. “Ik ga er morgen vol gas tegenaan om  verder voorin te komen. Tijdens deze kwalificatie heb ik niet die positie gehaald die ik voor ogen had, maar ik ben ervan overtuigd dat dit morgen goedkomt”, aldus Tom Koop. Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) reed weer een goede kwalificatie. Hij kwam op een derde startpositie uit. Direct volgend achter Marcel Peters zien we tijdens deze kwalificatie zijn teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’. Eric van den Munckhof kwam uit op een vierde positie.

Uitslag kwalificatie BRL-Light ‘Finale Races - Zandvoort’ zaterdag 10 oktober
1. Chris Maliepaard
2. Danny Bleek
3. Marcel Peters
4. Eric van den Munckhof
5. René Zwikker
8. Tom Koop

Tijdschema Benelux Racing League ‘Finale Races - Zandvoort’
Zondag 11 oktober
09.30 – 09.55  Benelux Racing League        Race 1 (25'+1L)
14.10 – 14:35  Benelux Racing League        Race 2 (25'+1L)

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.

Bron: media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Foto's Raceflash.nl

          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a5febb
Onthoud mijn gegevens!