Collé Rental & Sales: Donald Molenaar met snelste tijd aan de haal gevolgd door teamgenoot Sandor van Es in BRL-V6 kwalificatie.Zolder, 12 september 2009

Donald Molenaar zeer tevreden met P1…
De kwalificatieronden tijdens het Truck GrandPrix-weekend in Zolder pakten goed uit voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team ! Donald Molenaar ging er na enkele ronden vandoor met de snelste tijd van het deelnemersveld in de BRL V6.Tijdens de vrije training vanmorgen was er nog wat kapot gereden aan zijn Collé Rental & Sales BRL V6. Maar het professioneel handelen van zijn monteurs en team werd op deze wijze mooi beloond.Sandor van Es kon zijn kwalificatie ook kort en krachtig houden; ook Sandor had voldoende aan een aantal ronden om de tweede startpositie voor Race 1, welke zondag 13 september om 10.35 uur op het programma staat, te bemachtigen. Sandor van Es: “Ik heb een goed gevoel over dit weekend. De kwalificatie is succesvol verlopen en ik ga er morgen volop tegenaan en proberen de nodige punten binnen te halen natuurlijk !”.

Knallen & gas geven
Het zal morgenochtend een leuke, spannende strijd worden aangezien de kwalificatietijden niet ver uit elkaar liggen. Zoals we gewend zijn van de Benelux Racing League zal het grootschalige publiek morgen toestromen om al dit mooie racegeweld te komen aanschouwen.


 
Uitslag kwalificatie BRL-V6 ‘Truck GrandPrix’ zaterdag 12 september.
1. Donald Molenaar
2. Sandor van Es
3. Donny Crevels
4. Dennis Retera
5. Henry ZumbrinkBRL-Light
Tom Koop is tijdens dit Truck GrandPrix-weekend in Zolder ook van de partij met zijn Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light. Tom heeft vanmorgen optimaal gebruik kunnen maken van de vrije training om het circuit Zolder eigen te maken. Tijdens de kwalificatiesessie van de BRL Light presteerde Tom Koop het om een negende positie te bemachtigen, waarmee hij morgen van start zal gaan.Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) reed weer een goede kwalificatie alsmede zijn teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’.  Marcel Peters kwam net iets te kort voor de Pole Position en kwalificeerde zich als tweede. Teammaat Eric van den Munckhof kwam uit op een vijfde positie.
 
Uitslag kwalificatie BRL-Light ‘Truck GrandPrix’ zaterdag 12 september.
1. Chris Maliepaard
2. Marcel Peters
3. Danny Bleek
4. Dick van der Donk
5. Eric van den Munckhof
9. Tom KoopTijdschema Benelux Racing League ‘Truck GrandPrix’
Zondag 13 september

10.35 - 11:05 Benelux Racing League Race 1 (25'+1L)
12.45 - 13:15 Benelux Racing League Race 2 (25'+1L)

Het volledige programma is ook te downloaden op www.circuit-zolder.be.

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.

  

  

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team

          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
036b82
Onthoud mijn gegevens!