Collé Rental & Sales: Donald Molenaar komend seizoen opnieuw in actie voor de blauwe brigade om het BRL V6 Kampioenschap !Sittard, 02 mei 2007

Ook tijdens zijn 4de seizoen in deze prestigieuze klasse van de Nationale autosport zal Donald Molenaar weer een bepalende factor zijn in de ongetwijfeld spannende strijd om het kampioenschap. Want naast zijn talent en de zeer professionele benadering van het door Collé Rental & Sales gesponsorde team, zal ook de geluksfactor weer een grote rol spelen.Dat hebben de afgelopen seizoenen wel bewezen toen Donald Molenaar meerdere keren onaantastbaar op het kampioenschap afstevende, maar steeds op het laatste moment door pech van de euforie werd afgehouden.

Hoe schat Donald Molenaar zelf zijn kansen in voor het komende seizoen?
“Zonder te overdrijven kan ik vaststellen opnieuw in de shortlist van mogelijke titelkandidaten te staan. Sandor van Es (teamgenoot), Frans Collé (teammanager) en ik hebben deze winter in nauw overleg hard gewerkt om samen met het team de prestaties van onze bekende blauw-gele BRL-V6 race bolides nog verder te verbeteren. Het afgelopen jaar zaten we al steeds voorin, wat ook wel blijkt uit het behalen van de titel door collega Sandor van Es. Dit jaar willen we die prestatie natuurlijk weer prolongeren”. Aldus Donald Molenaar.Dat het opnieuw niet zonder slag of stoot zal verlopen in het zwaar bevochten kampioenschap van Nederland is duidelijk. Als we het deelnemersveld bekijken en weer klinkende namen zien als: Donny Crevels, Marc Goossens, Jacky van der Ende, teamgenoot Sandor van Es en wat te denken van Jeroen Bleekemolen.

Dan gonst het bovendien nog van de geruchten over deelname van een sterk Duits team en meerdere Belgische coureurs. Kortom genoeg uitdaging voor Donald Molenaar, die met het Sittardse Collé Rental & Sales Racing Team in ieder geval hele goede kaarten in handen heeft!
“De teamspirit en ambities zijn bij ons bijna vanzelfsprekend torenhoog.De bekende Limburgse gezelligheid straalt ieder race-weekend niet alleen af op onze prestaties, maar ook op onze gasten”. Vervolgt Donald Molenaar die zich opmaakt voor de eerste wedstrijd op het circuit van Zolder tijdens de Q8 Truck GrandPrix in het weekend van 19 en 20 mei a.s.


“Bezoek ook eens onze website  www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl voor meer info, foto's en nog veel meer ..."Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ba48bb
Onthoud mijn gegevens!