Collé Rental & Sales: Donald Molenaar en Sandor van Es nestelen zich in de Top 3 tijdens kwalificaties !Sittard, 25 april 2009 - Vandaag, 25 april, is de aftrap van het nieuwe BRL Raceseizoen gemaakt !
De eerste kilometers van dit seizoen werden afgelegd op het asfalt van het Belgische Circuit Zolder.  Onder het genot van een lekker zonnetje werden de vrije trainingen verreden. Tijdens en na deze trainingen kon er hier en daar nog wat aan de settings van de BRL V6 bolides veranderd worden om zo te komen tot een goede afstelling voor de kwalificatie die later op deze dag gepland stond.

De kwalificatie heeft leuke startposities gebracht voor de heren van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team !BRL V6
Donald Molenaar kon zich tijdens de kwalificatieronden op het belgische asfalt.
In zijn derde ronde gelukte het Donald Molenaar om de snelste kwalificatietijd op de schermen te plaatsen; een pole-position. Deze positie werd echter kort daarop overtroffen door Marc Goossens. Hij slaagde erin om nog net onder de tijd van Donald Molenaar te geraken. We zien Donald Molenaar morgen dus vanaf de tweede positie van start gaan. ‘Het is al vaker gezegd en geschreven, Marc Goossens is een van de sterke rijders in het BRL deelnemersveld die we zeker niet moeten onderschatten ! Maar natuurlijk, ik ben tevreden met mijn verworven tweede positie. We gaan er morgen vol tegenaan’, aldus Donald Molenaar.

Teamgenoot Sandor van Es volgt tijdens de kwalificatie-sessie in het kielzog van Donald Molenaar. Sandor van Es zette enkele ronden later een derde positie neer op de schermen en zien we dus morgen bij de start van de eerste race achter teamgenoot Donald Molenaar vertrekken. Sandor van Es: ‘Voldoening geeft het zeker om dicht bij mijn teamgenoot te kunnen kwalificeren. We hebben morgen twee races op het programma staan, die kunnen nog van alles teweeg brengen. We hebben een sterk en verrassend deelnemersveld dit jaar. Het zullen morgen dus twee spannende wedstrijden gaan worden !’.Uitslag Kwalificatie BRL-V6, Belgian Race Kick-Off, 25 april 2009:
1 Marc Goossens
2 Donald Molenaar
3 Sandor van Es
4 Nelson van der Pol
5 Donny Crevels


 
BRL Light
In het BRL Light deelnemersveld zien we dat Marcel Peters (V/d Pas Racing) zijn mede door Collé Rental & Sales gesponsorde BRL Light weet te brengen op een derde positie. Hetgeen goede kansen voor hem geeft voor de race morgen !

Femke Terpstra, rijdend in de mede door Collé Rental & Sales gesponsorde BRL Light van V/D Pas Racing - Active Personeelsdiensten, zien we op een tiende positie afgeklokt worden tijdens deze kwalificatie-sessie.
Ook Femke heeft morgen het doel voor ogen om verder voorop in het BRL Light-veld te kunnen gaan finishen.
Ook voor de deelnemers van de BRL Light zal het morgen een spannende en enerverende strijd gaan worden !

Uitslag Kwalificatie BRL-Light, Belgian Race Kick-Off, 25 april 2009:
1 Chris Maliepaard
2 Marijn van Kalmthout
3 Marcel Peters
4 Eric van den Munckhof
5 René Zwikker
10 Femke Terpstra

Tijdschema BRL - BELGIAN RACE KICK OFF
Zondag 26 april
10.15 – 10.45 BRL Race 1 (30’)
13.10 – 13.40 BRL Race 2 (30’)

Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heet iedereen van harte welkom in de BRL paddock.  Meer nieuws en informatie over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de officiële website www.colleracing.nl.
Maar breng ook eens bezoek aan: www.colle-sittard.nl

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
081202
Onthoud mijn gegevens!