Collé Rental & Sales: Donald Molenaar en Sandor van Es gaan met P1 en P2 aan de haal tijdens de kwalificatie’Assen, 05 juli 2008 - Vandaag, tijdens het Dutch PowerPack Festival-weekend op het TT-circuit van Assen, was het de beurt aan de Benelux Racing League voor de vrije training en later op de dag voor de kwalificatie. Na een prettige vrije training te hebben afgerond bleek dat de vrije training een goede weerspiegeling was van de kwalificaties.De heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team lieten prachtige resultaten zien op het Drentse asfalt.

BRL-V6 klasse
Donald Molenaar gaat aan de haal met de Pole Position voor de start van Race 1, die morgen op het programma staat. Voor Donald Molenaar ligt een mooie kans te wachten om morgen op het podium terecht te komen ! 

Teamgenoot Sandor van Es volgt heel dicht achter Donald Molenaar met een verschil van enkele tienden van seconden op positie 2.

Onze jongste coureur van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team, Kevin Leest, rijdt vandaag voor het eerst op het TT-circuit van Assen.

Zijn vrije training was een mooie gelegenheid om het circuit te verkennen. Tijdens de kwalificatie wist Kevin Leest zich een negentiende plaats te bemachtigen.
 
Phil Bastiaans (Linder Racing – Kanters) komt tijdens de kwalificatie op een elfde plaats uit met zijn BRL V6.

Nelson van der Pol, uitkomende voor het SRE Team, zullen we morgen op de derde plaats zien starten tijdens Race 1 van de Benelux Racing League.

Donny Crevels (Peel Racing Team) bracht zijn, mede door Haegens gesponsorde BRL V6, naar een vierde positie. Deze top 4 zal morgen onbetwist aan elkaar gewaagd zijn. Jos Menten (Kuijpers Racing) volgt al vlug achter deze heren en zien we vanaf P6 starten morgen.
Qua rondetijden zijn vele coureurs aan elkaar gewaagd en zullen er morgen wederom vele spannende momenten te zien zijn.


 
Uitslag Kwalificatie BRL-V6, Dutch PowerPack Assen, 5 juli 2008 :
1 Donald Molenaar
2 Sandor van Es
3 Nelson van der Pol
4 Donny Crevels
5 Henry Zumbrink
11 Phil Bastiaans
19 Kevin Leest

BRL Light-klasse
In de BRL Light klasse zien we Tom Koop, die enthousiast van start is gegaan in zijn BRL Light, tijdens de vrije training een scherpe tijd neerzetten.
Ook tijdens de kwalificatie haalt Tom Koop het onderste uit de kan van zijn BRL Light. Tom Koop weet zich op een vijfde plaats te kwalificeren. 


 
Net voor Tom Koop zien we Dick van Donk, rijdende voor het Kuijpers Racing Team, die aan de haal gaat met startpositie vier.

Femke Terpstra, rijdende in de mede door Collé Rental & Sales BRL Light van Active Personeelsdiensten, zien we morgen vanaf de elfde plaats vertrekken bij de start van Race 1 en zal alles op alles zetten op zich een weg naar voren te banen.

Direct achter Tom Koop zien we morgen Marcel Peters, rijdende voor het PP Mechanic’s Team mede gesponsord door Collé Rental & Sales, aan de start verschijnen op de zesde plaats. 

Uitslag Kwalificatie BRL-Light, Dutch PowerPack Assen, 5 juli 2008 :
1 Marijn van Kalmthout
2 Eric van den Munckhof
3 Niels Hartvelt
4 Dick van Donk
5 Tom Koop
6 Marcel Peters
11 Femke Terpstra

Meer informatie:
www.colleracing.nl
www.brl-v6.com
www.blrlight.nl
www.tt-assen.com

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Foto’s: PR / Chris Schotanus

   

     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
c95c9b
Onthoud mijn gegevens!