Collé Rental & Sales: 'Donald Molenaar en Marcel Peters met eerste plaats naar huis !'

 Zandvoort (NL) - Masters of Formula 3 - Race 2 - Deze middag tijdens de tweede race van de Benelux Racing League was de strijd er absoluut niet minder om ! De Reserved Grid-opstelling heeft in Race 2 weer gezorgd voor de nodige spanning. De prestaties van de heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zijn ongekend te noemen ! Onder het genot van een stralend zonnetje werd deze spannende tweede race dan ook met succes verreden !

 BRL V6
Donald Molenaar startte in Race 2 vanaf de achtste positie als gevolg van de Reversed Grid-opstelling. Binnen twee ronden wist hij zijn Collé Rental & Sales BRL V6 al naar Pole Position te rijden ! Donald Molenaar: ‘Ik had het tempo er lekker inzitten ! Ik heb geprofiteerd van de gaatjes die er vielen na het vallen van het startsein en kon lekker doorstoten naar voren.  Met een prachtig resultaat als dit de dag afsluiten, ja, daar doen we het toch voor !?’.

Teamgenoot Sandor van Es begon zijn race vanaf de tiende positie en kende een hele goede start. Direct na aanvang van de race had Sandor van Es de jacht geopend op zijn voorgangers. Dit was zeker niet zonder succes ! Sandor van Es wist zich een weg naar voren te knokken en kende hevige  duels met Donny Crevels. Uiteindelijk wist Sandor van Es de knappe prestatie neer te zetten om op de derde podiumplaats te eindigen, pal achter Henry Zumbrink. Sandor van Es: ‘Ik heb me in allerlei bochten gewrongen om naar voren toe te rijden. Dat dit niet zonder slag of stoot is gegaan, mag wel duidelijk wezen. Dit is autosport op en top ! Ik heb een geweldige race gehad !’. Sandor van Es mag zich gelukkig prijzen met een welverdiende derde plaats !

Uitslag Race 2 BRL-V6, Masters of Formula 3, 14 juni 2009:
1 Donald Molenaar
2 Henry Zumbrink
3 Sandor van Es
4 Donny Crevels
5 Jacky van der Ende

BRL Light
In de BRL Light was de strijd er niet minder om ! De deelnemers van de BRL Light gaan goed van start. De mede door Collé Rental & Sales gesponsorde Marcel Peters (V/d Pas Racing) heeft de smaak goed te pakken en de trend van Race 1 voortgezet.
 Marcel Peters is vanaf de achtste positie gestart en kon na de start snel oprukken naar de kop van het veld. Marcel Peters: ‘Ja, wat moet ik erover zeggen ? Ik had maar een doel voor ogen en dat was toch die Pole Position bemachtigen. Na de start lukte het me ronde op ronde om posities in te pikken. Ik heb wel nog een leuke strijd gehad met Danny Bleek en Chris Maliepaard. Maar ik ben toch beland waar ik wilde eindigen. Fantastisch gewoon om zo’n weekend te hebben !’. Marcel Peters is mede door enkele spannende uitrem-akties op de eerste plaats gefinisht.

Uitslag Race 2 BRL-Light, Masters of Formula 3, 14 juni 2009:
1 Marcel Peters
2 Chris Maliepaard
3 Danny Bleek
4 Eric van den Munckhof
5 René Zwikker

Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heet iedereen van harte welkom tijdens het volgende evenement van de Kalender: De Dutch Power Pack in Assen op 4 & 5 juli !


Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
293e3f
Onthoud mijn gegevens!