Collé Rental & Sales: ' Donald Molenaar en Marcel Peters gaan met de overwinning aan de haal !'Vanmorgen, zondag 14 juni, was het rond de klok van 11.00 uur de beurt aan de coureurs van de Benelux Racing League om hun kunsten te vertonen op het circuit van Circuit Park Zandvoort tijdens het Masters of Formula 3 weekend.
Er was eerder op de dag een kleine regenbui uit de lucht komen vallen, maar tijdens Race 1 hebben we het droog kunnen houden. De heren coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team kenden een goede start van deze race !

  BRL V6
Donald Molenaar startte zijn race vanaf de eerste positie en trok het deelnemersveld achter zich aan. Donald Molenaar had een vlotte en goede start. Met Sandor van Es en Donny Crevels vlak achter zich aan wist Donald Molenaar de leiding in handen te houden. Donny Crevels drong aan bij Donald Molenaar, maar Donald hield de deur gesloten en kon een gat slaan tussen hem en Donny Crevels. Donald Molenaar finishte glansrijk op de Pole Position. Donald Molenaar start zijn tweede race door toepassing van de ‘Reversed Grid’ opstelling vanaf de achtste positie.

 Teamgenoot Sandor van Es vertrok vanaf de tweede positie als gevolg van de goede kwalificatie gisteren. Sandor van Es trok zich direct na het vallen van het startsein op aan zijn teamgenoot Donald Molenaar en wist zich te verankeren op de tweede positie. ‘Ongelukkigerwijs heb ik een uitstapje gemaakt in de grindbak. Dit uitstapje heeft me enkele belangrijke plaatsen gekost. Gedurende de race heb ik geprobeerd om me terug in de kop te mengen, maar ik ondervond helaas nog een touché met een andere BRL V6 deelnemer’, aldus Sandor van Es. De volgende race die vanmiddag nog verreden wordt zullen we weten of Sandor van Es zich weer kan toevoegen  aan de kop van het deelnemersveld.

Uitslag Race 1 BRL-V6, Masters of Formula 3, 14 juni 2009:
1 Donald Molenaar
2 Donny Crevels
3 Nelson van der Pol
4 Marc Goossens
5 Jacky van der Ende
10 Sandor van Es

BRL Light
In de BRL Light zien we in de eerste ronde al direct spektaculaire actie; een deelnemer raakt de vangrail en spint rond, gelukkig zonder nare gevolgen. De overige deelnemers van de BRL Light ondervonden hier dan ook weinig hinder van.

 De mede door Collé Rental & Sales gesponsorde Marcel Peters (V/d Pas Racing) is goed op dreef ! Gisteren zagen we dat hij de snelste was tijdens de kwalificatieronde van dit race-event. Vandaag tijdens de eerste race zien we Marcel Peters zelfs enkele deelnemers van de BRL V6 voorbij rijden.
Marcel Peters: ‘Ja, fantastische race ! Wat moet ik er nog meer over zeggen ? Het ging gewoon super, ik heb lekker gereden ! Dit smaakt zeker naar meer ! Vanmiddag wederom  kijken wat er in de wacht te slepen is.’

Uitslag Race 1 BRL-Light, Masters of Formula 3, 14 juni 2009:
1 Marcel Peters
2 Chris Maliepaard
3 Frank Gielens
4 Danny Bleek
5 Christian Dijkhof

Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heet iedereen van harte welkom in de BRL paddock.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
0547d3
Onthoud mijn gegevens!