Collé Rental & Sales: ‘Donald Molenaar aan de haal met tweede plaats, zege voor Gaby Uljee !’Zandvoort, 21 oktober 2007
Na een goede start met de heren van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team Sandor van Es (positie 1) en Donald Molenaar (positie 2) kon de strijd vandaag losbarsten om de begeerde punten binnen te slepen. Deze strijd verliep anders dan verwacht waardoor Donald Molenaar de titel van ‘BRL-V6 Champion 2007’ alvast veilig wist te stellen.In de BRL Light woedde ook een flinke strijd waarbij Gaby Uljee glansrijk overwon en zo haar eerste plaats wist te behouden.Sandor van Es, die vanaf Pole Position startte, was bij de start snel weg en nam de leiding in handen. Teamgenoot Donald Molenaar vond de aansluiting van Sandor van Es, maar Donald Molenaar had Jeroen Bleekemolen vlak achter zich zitten. Na vijf ronden gereden te hebben slaagde Jeroen Bleekemolen erin om zijn BRL V6 naast de Collé Rental & Sales BRL V6 van Donald Molenaar te zetten.

Na een kleine touché lukte het Donald Molenaar niet meer om Jeroen Bleekemolen voor te blijven en moest 1 positie gewonnen geven. Sandor van Es, die inmiddels een redelijke voorsprong had opgebouwd aan de kop, viel plotseling stil en moest zijn race eerder dan gepland, jammer genoeg, op dat punt staken. Sandor van Es is er deze race in geslaagd om de snelste ronde op zijn naam te zetten !Donald Molenaar kwam met een klein tijdverschil als tweede over de start/finish achter Jeroen Bleekemolen en wist hiermee de titel van ‘BRL-V6 Champion 2007’ alvast veilig te stellen.

Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap Race 1 Formido Finale Races:
1 Jeroen Bleekemolen
2 Donald Molenaar
3 Danny van Dongen
4 Jacky van der Ende
5 Nelson van der Pol
DNF Sandor van EsBij de BRL Lights zien we een flinke strijd losbarsten direct na de start van Race 1.
Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, kwam uit de startblokken vanaf Pole Position en was goed weg bij de start. Gaby Uljee kon zich goed losmaken van haar achtervolgers en kon vol glorie op de finish afstevenen!Achter Gaby Uljee in het BRL Light deelnemersveld zien we Tom Koop (Collé – Toro/Koop BRL Light) starten vanaf de vijfde plaats en kon na de start aansluiting vinden bij zijn voorligger, René Zwikker. Een hevige strijd rondom de posities twee tot en met acht duurde ronde na ronde en Tom Koop moest helaas twee posities inleveren en finishte als zevende.

Uitslag BRL-Light Cup 2007 Kampioenschap Race 1 Formido Finale Races:
1 Gaby Uljee
2 Theo Stor
3 Marijn van Kalmthout
4 René Zwikker
5 Henry Zumbrink
7 Tom Koop

De coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team hebben vanmiddag nog Race 2 op het programma staan waarmee dit seizoen wordt afgesloten. Race 2 zal starten om 16:30 uur.

Kom dit racespektakel zelf aanschouwen en breng een bezoek aan het
Collé Rental & Sales BRL Racing Team in de Benelux Racing League paddock.

Bron: © Raceflash.nl / Collé Rental & Sales

      

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
603ed6
Onthoud mijn gegevens!