Collé Rental & Sales: ‘Customer Day bij BRL–V6 sponsor Holland Lift’Sittard, 29 april 2009 - “Holland Lift is leverancier en producent van schaarhoogwerkers. Al meer dan 20 jaar staan de duurzaamheid van de producten en de breedte van het leveringsprogramma centraal in de bedrijfsvoering. Tevens is Holland Lift ook een trouwe sponsor van ons Collé Rental & Sales BRL Racing Team waar wij rijden met de 2 kampioenscoureurs Donald Molenaar en Sandor van Es (de racende ‘Autoweek’ autosport redacteur)”, aldus Frans Collé van Collé Rental & Sales.Customer Day
Op donderdag 7 mei heet Holland Lift vanaf 14:00 uur de uitgenodigde relaties van harte welkom op de ‘Customer Day’ in Hoorn. Deze dag zijn er rondleidingen door de productie van Holland Lift en zijn er diverse productdemonstraties. Diverse toeleveranciers verstrekken informatie over de verschillende onderdelen die in de schaarhoogwerkers worden toegepast.

Highlights
De introductie van de nieuwe B-195 schaarhoogwerker (Max. platformbelasting naar 750 kg, groter platform en toch een lager gewicht) zal op deze Customer Day plaatsvinden.
De ‘Booming Pianos’ zullen met hun daverende live optreden zorgdragen voor de muzikale omlijsting.

Over Holland Lift
Holland Lift is opgericht in 1984. Het bedrijf is sinds zijn oprichting volledig toegespitst op het maken van schaarhoogwerkers. De hoogwerkers worden in de productiefaciliteit in Hoorn, Nederland, gefabriceerd en ondervinden daar een aantal zeer stringente kwaliteitscontroles. Levering vindt plaats aan klanten over de gehele wereld, waarbij een groot deel van de machines wordt afgenomen door verhuurbedrijven. Het zijn met name deze bedrijven die zeer hoge eisen stellen ten aanzien van de duurzaamheid en bedrijfszekerheid. Onder de afnemers bevinden zich ook onderhoudsbedrijven voor schepen en vliegtuigen, installatie -, schilder- en schoonmaakbedrijven en distributiecentra.

Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Afgelopen weekend 25 & 26 april, was de openingsrace van de Benelux Racing League tijdens het Belgian Race Kick Off-evenement op het Belgische circuit van Zolder. Donald Molenaar behaalde in de Collé Rental & Sales BRL-V6 een 2de plaats in race 1 en pakte de overwinning in race 2.  Bezoek onze website www.colleracing.nl voor een uitgebreid raceverslag. De volgende BRL race wordt verreden tijdens de Masters of Formule 3 op Circuit Park Zandvoort 13 & 14 juni aanstaande. Donald Molenaar, al voor het 6de jaar rijdend voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team (tweevoudig BRL-V6 kampioen en drievoudig vice kampioen) vormt samen met teamgenoot Sandor van Es (Kampioen BRL-V6 2006 en vice BRL-kampioen in 2007 & 2008) het Collé Rental & Sales BRL Racing Team.De Collé Rental & Sales BRL-V6 gesponsord door onder andere Holland Lift zal met een van de twee Collé Rental & Sales BRL-V6 racewagens op deze ‘Customer Day’ aanwezig zijn.

Meer informatie !
Holland Lift International B.V.
Anodeweg 1
NL-1627 LJ Hoorn
T: 0229-285555 / F: 0229-285550

Collé Rental & Sales  - www.colle-sittard.nl 
Holland Lift – www.hollandlift.com 
Collé Rental & Sales BRL Racing Team – www.colleracing.nl

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team en Holland Lift BV


     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ad5c27
Onthoud mijn gegevens!