Collé Rental & Sales: ‘Collé Rental & Sales trakteert op een rondleiding voor de sponsoren en genodigden’


Sittard, 26 mei 2007

Tijdens het ‘Q8 Truck Grand Prix’ weekend van 19 en 20 mei jongstleden op het circuit van Zolder (B) werden de sponsoren, genodigden en fans van Collé Rental & Sales getrakteerd op een rondleiding bij de racetrailers van het BRL Racing Team van Collé Rental & Sales.
Frans Collé gaf tekst en uitleg over zijn team, de coureurs en de Benelux Racing League.

Iedereen luisterde aandachtig en keken hun ogen uit op al dat grote racemateriaal van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. Dit terwijl de monteurs druk bezig waren bij het sleutelen aan de racebolides.

Natuurlijk werden er vele foto’s gemaakt. Zeg nu zelf wie wil er nu niet dicht bij en ook nog in de voortent van de racetrailers foto’s maken van al dit blauw/geel moois. In ieder geval waren de sponsoren, genodigden en fans van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zeer dankbaar voor deze rondleiding.
“Dit zal zeker een vervolg krijgen bij onze volgende race van de Benelux Racing League op 16 & 17 juni aanstaande in Spa-Francorchamps (B) tijdens het ‘Spa EuroRace’ weekend”.“Koekie Voorn was dit weekend langsgekomen bij ons tijdens de Q8 Truck Grand Prix in Zolder en zal samen met Bert van Marwijk en de echtgenotes op bezoek komen bij ons tijdens het Spa EuroRace-weekend in Spa-Francorchamps (B) op 16 & 17 juni”, aldus Frans Collé.

Koekie Voorn en Bert van Marwijk, samen al jaren dikke vrienden van Frans Collé, hebben als trainer bij Fortuna Sittard gezeten, daarna zijn de beide heren overgegaan naar Feyenoord en vervolgens hebben ze samen nog enkele jaren bij Borussia Dortmund doorgebracht als trainer.Ze zijn op dit moment nog in onderhandeling met enkele topclubs; we zullen hier dus binnenkort meer over horen !
Mis dit 2e BRL weekend dus niet en zorg dat u 16 & 17 juni in de agenda reserveert om op het circuit van Spa-Francorchamps aanwezig te zijn!

“Bezoek ook eens onze website
 www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl
voor meer info, foto's en nog veel meer ...”

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
36c800
Onthoud mijn gegevens!