Collé Rental & Sales: Collé Racing klaar voor ‘TANGO Masters of Formula 3’ Zandvoort 13 en 14 juni.In het weekend van 13 en 14 juni tijdens de ‘TANGO Masters of Formula 3’ op Circuit Park Zandvoort zullen de coureurs uit de Benelux Racing League zich laten gelden voor hun races 3 & 4 voor het kampioenschap BRL 2009. Zo ook de Collé Rental & Sales coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es.Zij zullen de strijd opnieuw aangaan met de overige toppers in de  BRL-V6 klasse Donny Crevels, Nelson van der Pol, Henry Zumbrink, Dick Freebird, Phil Bastiaans, Jacky van der Ende, Peter Gerhards, Dennis Retera, Barry Maessen, Marc Goossens, Wim van Genderen, Bart van Raamsdonk en Patrick Borst.Programma ‘TANGO Masters of Formula 3’
Na twee jaar afwezigheid is de wereldberoemde confrontatie tussen internationale F3 coureurs terug op Circuit Park Zandvoort: de TANGO Masters of Formula 3.
Het raceprogramma voor dit weekend is niet mis. Zo zullen onder andere buiten de Formula 3 de Benelux Racing League, Dutch Supercar Challenge, Formula BMW Europe en Formule Ford aan de start verschijnen.

Frans Collé: “Dit is een van de grootste autosport evenementen van Nederland op dit moment. Natuurlijk zijn wij blij dat we met de BRL hieraan mogen deelnemen. Het brengt toch de nodige publiciteit mee wat goed is voor onze sponsoren maar ook voor de raceklasse zelf. Kortom, we gaan weer knallen !”

Kampioenschap BRL-V6 na Zolder.
Na de eerste twee verreden BRL-V6 races op het circuit van Zolder (België) staat de Collé Rental & Sales coureur Donald (Duck) Molenaar samen met de snelle Belg Marc Goossens op de eerste plaats in het tussenklassement van de BRL-V6 met 38 punten gevolgd door Nelson van de Pol met 30 punten op plaats 2 en Donny Crevels op plaats 3 met 24 punten.
Teamgenoot Sandor van Es staat op een keurige zesde plaats met 17 punten. Sandor van Es kampte op Zolder nog met wat kleine technische problemen maar zal zeker op Zandvoort weer proberen om aansluiting te krijgen met de top 3.

BRL-Light
De door Collé Rental & Sales mede gesponsorde coureurs Marcel Peters en enige racedame Femke Terpstra, zullen ook weer in actie komen. Marcel Peters heeft op Zolder al zijn visitekaartje afgegeven door in race 2 als winnaar over de finish te komen. Femke Terpstra had haar primeur om voor het eerst in haar BRL-Light carrière vanaf Pole Position te mogen vertrekken. Dit kwam mede tot stand door toepassing van een nieuwe regel; de zogenaamde ‘Reversed Grid’ opstelling.

Tijdschema Benelux Racing League ‘TANGO Masters of Formula 3’
Vrijdag 12 juni   11.00 - 11.30 BRL Vrije training
Zaterdag 13 juni 13.50 - 14.10 BRL Kwalificatie
Zondag 14 juni  11.05 - 11.30 BRL Race 1, 12 ronden
                                            (max. 25 min)
17.40 - 18.05 BRL Race 2, 12 ronden (max. 25 min)

Het volledige programma is te downloaden op www.cpz.nl

  

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a26d7d
Onthoud mijn gegevens!