Collé Rental & Sales: Collé Racing klaar voor de ‘Rizla Racing Days’ Assen 8 & 9 augustus.Komend weekend, 8 en 9 augustus, zullen de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team opnieuw het TT Circuit van Assen aandoen. Het altijd zo spectaculaire Rizla Racing Days evenement zorgt voor veel raceliefhebbers van zowel uit de auto-, kart- alsook motorsport. Gedurende de gehele dag vinden er tussen de races ook de nodige stunts en demonstraties plaats.'s Ochtends bijten de angstaanjagend snelle 250cc-superkarts het spits af tijdens het EK voor superkarts. Daarna volgt het motorprogramma met motorraces in de klasse Supersport en Superbike.

Het autosportprogramma start ’s middags en bestaat uit de ATS Formel-3-Cup, de NEC Formule Renault 2.0, Benelux Racing League en de DSC waaronder ex-DTM auto’s in de Dutch Super Car Challenge.

Spannende BRL-V6 races
Donald Molenaar, “De vorige race op dit circuit wil ik snel vergeten. Het was niet wat ik ervan gehoopt had. Ik richt me nu volledig op komend weekend waar ik zeker ga proberen om weer hoog te gaan eindigen. Ieder punt is heel belangrijk voor het klassement gezien de onderlinge strijd in dit kampioenschap zeer close is en vele coureurs kans maken op een overwinning.”Dit geld ook voor zijn teammaat Sandor van Es. “Ja, ik sluit me volledig aan bij de woorden van Donald. De monteurs hebben hard gewerkt aan de beiden Collé BRL-V6 auto’s. Het is nu weer aan ons de beurt om dit om te zetten in goede resultaten”, aldus Sandor van Es.

Tussenklassement BRL-V6:
1 Donald Molenaar, 99 punten
2 Donny Crevels, 96 punten
3 Marc Goossens, 66  punten
4 Nelson van der Pol, 63  punten
5 Henry Zumbrink, 61 punten
7 Sandor van Es, 51 puntenBRL-Light - ‘Van de Pas Racing / Collé Rental & Sales’
Bij Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) loopt alles dit seizoen gesmeerd. Diverse podiumplaatsen en overwinningen zijn al binnengehaald en hij voert het tussenklassement aan in de BRL-Light. Ook zijn teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’, loopt dit raceseizoen super.Of Marcel Peters opnieuw weer kan gaan knallen voor het ‘Van de Pas Racing / Collé Rental & Sales’ raceteam is nog even afwachten. We zullen het beleven en zien, komend weekend op Assen. Meer info over 'Van de pas racing' kijk op www.vdpasracing.nl

Tussenklassement BRL-Light:
1 Marcel Peters, 106 punten
2 Chris Maliepaard, 80 punten
3 Erik van den Munckhof, 72  punten
4 Frank Gielensm, 71 punten
5 Rene Zwikker, 68 puntenTijdschema Benelux Racing League ‘Rizla Racing Day’
Vrijdag 7 augustus
12:10 - 12:40  Benelux Racing League  Free Practice
15:35 - 16:05 Benelux Racing League Qualifying
Zaterdag 8 augustus
15:40 - 16:15 Benelux Racing League Race 1 (25'+1L)
Zondag 9 augustus
14:55 - 15:25 Benelux Racing League Race 2 (25'+1L)

Het volledige programma is te downloaden op www.rizla.nl  

Gratis toegang!
Met een Rizla actie-vloeiboekje heeft men GRATIS toegang tot de Rizla Racing Days.
Het GRATIS toegangsbewijs is alleen geldig op zondag 9 augustus 2009 en biedt toegang tot de buitenring van het circuit inclusief alle tribunes (exclusief paddock). Tevens zijn de gratis toegangskaarten te downloaden op de website www.rizla.nl.

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl.          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d4454a
Onthoud mijn gegevens!