Collé Rental & Sales: Collé Racing is klaar voor 6e raceweekend – de BRL ‘Finaleraces’ Circuit Park Zandvoort 10 & 11 oktober.In het weekend van 10 en 11 oktober, zullen de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team opnieuw de Zandvoortse duinen aandoen: de welbefaamde ‘Finaleraces’ staan dan namelijk op het programma.

Op en top vermaak
Tijdens de Finaleraces zullen diverse spannende takken van autosport aan de start verschijnen, waaronder natuurlijk de Benelux Racing League die dit programma compleet maken. Ook zullen de NL Drift Series voor het nodige actie en driftwerk zorgen !Voor enkele raceklassen is dit hun laatste race van dit seizoen en de coureurs zullen er dus alles aan doen om vele punten binnen te halen om misschien als kampioen op het podium te eindigen. Voor de coureurs van de Benelux Racing League is het nog even wachten gezien hun laatste race op het TT Circuit van Assen zal zijn op 24 & 25 oktober.

Opnieuw ‘Knallen en gas geven’ in de duinen van Zandvoort !
Donald Molenaar: “De twee voorgaande races op het circuit van Zolder (B) tijdens de Truck GP waren races met up en downs. Race 1 verliep super zowel voor mij als mijn teammaat Sandor van Es. We stonden beiden op het podium met P1 en P3. Race 2 verliep anders dan gepland. Nadat ik vanaf de achtste positie van start ging (omgekeerde startvolgende) was ik in no-time opgeklommen tot een tweede plaats. In een van de laatste ronden wilde ik eigenlijk met de eerste plaats aan de haal gaan”. Tijdens een poging om deze eerste plaats over te nemen, belandde Donald Molenaar in een touché met Donny Crevels en maakte hij een uitglijder waardoor Donald op een tiende positie terecht kwam.“Ik ga op mijn Zandvoortse thuiscircuit weer alles op alles zetten om op het podium te staan. Het zal zeker niet makkelijk worden gezien vele bekende top coureurs aan elkaar gewaagd zijn en feitelijk dus iedereen kans maakt op een podiumplek”, aldus Donald Molenaar.

Sandor van Es staat keurig op een derde plaats in het tussenklassement wat aangevoerd wordt door zijn teammaat Donald Molenaar. “Het zal hard werken worden om tijdens deze 2 resterende raceweekenden hoog te eindigen. De onderlinge tijdverschillen tussen de vele BRL-V6 rijders zijn minimaal. Drie punten zit er tussen mij en de snelle Belg Marc Goossens. Maar vergeet Jacky van der Ende en Henry Zumbrink niet. Ik zal zeker gaan voor de podiumposities om zodoende mijn achterstand op Donny Crevels (die tweede staat in het klassement) kleiner te maken en misschien wel voorbij te gaan !”, aldus de racende Autoweek en Formule 1-reporter Sandor van Es.

Tussenklassement BRL-V6:
1 Donald Molenaar, 165 punten
2 Donny Crevels, 139 punten
3 Sandor van Es, 105 punten
4 Marc Goossens, 102 punten
5 Jacky van der Ende, 99 punten

BRL-Light - ‘Van de Pas Racing / Collé Rental & Sales’
Marcel Peters (Van der Pas Racing / Collé Rental & Sales) heeft zijn 1ste plaats in het voorlopige tussenklassement in de BRL-Light moeten afstaan aan de snel oprukkende Chris Maliepaard. Het verschil bedraagt 8 punten hetgeen betekent dat ook de strijd in de BRL-Light nog lang niet beslist is.
Teammaat Eric van den Munckhof, eveneens uitkomend voor ‘Van de Pas Racing’, kruipt langzamerhand dichter bij naar de top 2.
Of Marcel Peters voor het ‘Van de Pas Racing / Collé Rental & Sales’ raceteam de nodige punten kan pakken om de koppositie in het tussenklassement weer over te nemen zullen we allemaal zien op Zandvoort..

Gaat Tom Koop opnieuw vlammen in de BRL-Light….
Collé Rental & Sales / Toro BRL-Light coureur Tom Koop zal ook dit weekend opnieuw actief zijn in de BRL Light. Tijdens de voorgaande race op Zolder pakte Tom twee keer een keurige vierde plaats, wat weer de nodige punten opleverde voor het tussenklassement in de BRL-Light. “Beide races in Zolder verliepen goed. Er had meer ingezeten dat weekend gezien we 2 keer een motor diende te verwisselen. Maar op Zandvoort zal ik proberen om ook op het befaamde podium te komen. Ik zit er iedere dicht bij”, aldus de zelfverzekerde Tom Koop.

Tussenklassement BRL-Light:
1 Chris Maliepaard, 162 punten
2 Marcel Peters, 153 punten
3 Erik van den Munckhof, 121 punten
4 Danny Bleek, 113 punten
5 Dick van der Donck, 84 punten
12 Tom Koop, 42 punten

Tijdschema BRL ‘Finaleraces’ Circuit Park Zandvoort (NL)
Zaterdag 10 oktober
09:00 - 09:30  Benelux Racing League  Free Practice
13:40 - 14:00 Benelux Racing League Qualifying
Zondag 11 oktober
10:00 - 10:25 Benelux Racing League Race 1, 12 laps (max. 30 min.)
14:10 - 14:35 Benelux Racing League Race 2, 12 laps (max. 30 min.)

Het volledige programma is te downloaden op www.cpz.nl / www.brl-v6.com

Resterende races Benelux Racing League 2009
10-11 oktober Finaleraces, Circuit Park Zandvoort (NL) www.cpz.nl
24-25 oktober Finaleraces, TT Circuit Assen (NL) www.www.tt-assen.com

Het laatste nieuws over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de vernieuwde website www.colleracing.nl. Meld je via onze website www.colleracing.nl aan voor onze Collé Racing nieuwsbrief en blijf zo als eerste op de hoogte over Collé Rental & Sales BRL Racing Team nieuws.

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team          

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
e8f79c
Onthoud mijn gegevens!