Collé Rental & Sales: ‘BRL–V6 sponsor BKS Bours Klimaat Service BV opent officieel haar deuren van het nieuwe bedrijfspand in Susteren!’Sittard, 29 april 2009 - “BKS Bours Klimaat Service BV is gespecialiseerd in airconditioning en warmtepomp systemen, wel of niet gecombineerd met verschillende soorten ventilatiesystemen voor particulieren, bedrijven en overheid. Tevens is BKS ook een trouwe sponsor van ons Collé Rental & Sales BRL Racing Team waar wij rijden met de 2 kampioenscoureurs Donald Molenaar en Sandor van Es (de racende ‘Autoweek’ autosport redacteur)”, aldus Frans Collé van Collé Rental & Sales.Openingsrace Benelux Racing League

Afgelopen weekend 25 en 26 april, was de openingsrace  van de Benelux Racing League tijdens het Belgian Race Kick Off-evenement op het Belgische circuit van Zolder. Donald Molenaar behaalde in de Collé Rental & Sales BRL-V6 een 2de plaats in race 1 en pakte de overwinning in race 2.  Bezoek onze website www.colleracing.nl voor een uitgebreid raceverslag. De volgende BRL race wordt verreden tijdens de Masters of Formule 3 op Circuit Park Zandvoort 13 & 14 juni aanstaande.

BKS Bours Klimaat Service BV
Als specialist in klimaatsystemen, heeft BKS naast de nieuwe vestiging in Susteren ook nog een vestiging in het Belgische Dilsen-Stokkem. Volgens directeur Dhr. M. Bours heeft BKS het succes en de daaraan gerelateerde groei te danken aan de zeer ruime ervaring van zowel onze binnendienst- als ook de buitendienstmedewerkers welke graag geziene gasten zijn bij onze opdrachtgevers.

Showroom
Speciaal voor de particuliere markt heeft BKS een representatieve showroom ingericht, waaronder ook een LG ART COOL Shop, waarin wij u graag willen laten zien dat de nieuwste technieken niet alleen kwalitatief goed zijn, maar ook nog eens zeer mooi kunnen zijn. Veel verschillende modellen zijn werkend gemonteerd zodat u ook kunt horen wat onder ‘fluister-stil’ wordt verstaan. Verschillende airconditioners van onder andere de merken LG, Mitsubishi, Daikin, Fuji Electric zijn in deze showroom toonbaar.Donald Molenaar
Niemand minder dan tweevoudig BRL-V6 kampioen en drievoudig vice kampioen, Donald Molenaar zal met de Collé Rental & Sales BRL-V6 gesponsord door onder andere BKS Bours Klimaat Service BV op vrijdag 8 mei om ca. 18:00 uur aanwezig zijn. Donald Molenaar, al voor het 6de jaar rijdend voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team vormt samen met teamgenoot Sandor van Es (Kampioen BRL-V6 2006 en vice BRL-kampioen in 2007 & 2008) het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. Donald Molenaar zal tekst en uitleg komen geven over de racewagen, de Benelux Racing League en voor de racefans onder ons, zal hij ook handtekeningen uitdelen !
Dit is dus een echte must voor iedere raceliefhebber.

Nieuwsgierig?
Op zaterdag 9 mei opent BKS Bours Klimaat Service BV officieel haar deuren van het nieuwe bedrijfspand in Susteren. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te nemen in de nieuwe showroom onder het genot van een hapje en een drankje van 11.00 tot 18.00 uur.
Voor de kinderen is er een springkussen en leuke spellen aanwezig.Iedere bezoeker ontvangt een leuke attentie en kan deelnemen aan een prijsvraag waarbij een volledig geïnstalleerd airconditioning systeem te winnen valt.

Locatie:
BKS Bours Klimaat Service BV
Maaseikerweg 1a
6114 JN Susteren
T: 046-4113420 / F: 046-4113429
www.bks.nl

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team en BKS Bours Klimaat Service BV


     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1e4840
Onthoud mijn gegevens!