Collé Rental & Sales BRL Racing Team: ‘ZR Accountants en Adviseurs - Sponsor van het eerste uur !’Sittard, 04 mei 2009

Trouwe sponsoren
Frans Collé: “Wij zijn uitermate blij dat wij diverse sponsoren hebben die ons vanaf het begin af aan, toen wij in de Benelux Racing League stapten in 2004, trouw zijn gebleven.
Zo ook ‘ZR Accountants en Adviseurs’. Dit is ook wederzijds te noemen gezien de voltallige Collé-groep met aanverwante bedrijven ook al jaren klant zijn van ZR.”
ZR Accountants en Adviseurs

ZR Accountants en Adviseurs biedt u voor ieder financieel en juridisch bedrijfsadvies de juiste specialist. Accountancy en bedrijfskundig advies, fiscaal en juridisch advies, maar ook estate-planning, loonservice, management en personeelszaken. Dankzij deze specialisaties is ZR Accountants en Adviseurs een zeer veelzijdig partner voor de zelfbewuste ondernemer. Met 11 vestigingen in Limburg en Brabant is ZR Accountants en Adviseurs zeker geen onbekende. De hoofdvestiging ligt in Echt. Meer info kunt u vinden op www.zr.nl

Veelzijdig specialist in 5 specialismen
ZR Accountants en Adviseurs kent 5 specialismen: ZR Accountants, ZR Adviseurs, ZR Audit, ZR Juridische Diensten en ZR Loon-servicebureau.
De veelzijdigheid van ZR Accountants en Adviseurs in alle disciplines binnen de financiële dienstverlening fungeert voor veel ondernemers als een onmisbaar kennisnetwerk.
Opdrachtgevers, maar ook collega-kantoren zonder Wta (Wet Toezicht Accountantsorganisaties) vergunning, kunnen bij ZR Audit N.V. terecht voor een onafhankelijke controle van jaarstukken en deze laten voorzien van een accountantsverklaring.Door een goede interne organisatie en een systematische aanpak staat ZR Accountants en Adviseurs garant voor een snelle en optimale dienstverlening resulterend in een ‘goede prijs-kwaliteit verhouding’.

Collé Rental & Sales BRL Racing Team
De volgende race van de Benelux Racing League wordt verreden op 13 & 14 juni op Circuit Park Zandvoort in het programma van het ‘Masters of Formula 3’ festival.
Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team wordt dit seizoen gevormd door Donald Molenaar, al voor het 6de jaar rijdend voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team (tweevoudig BRL-V6 kampioen en drievoudig vice kampioen) en teamgenoot Sandor van Es (Kampioen BRL-V6 2006 en vice BRL-kampioen in 2007 & 2008).Uiteraard worden er beeldopnames gemaakt door SBS6-Sport en zullen de sponsoren (dus ook ZR Accountants en Adviseurs) goed in beeld komen. Kijk voor de uitzenddatums op onze website www.colleracing.nl onder de rubriek NIEUWS.
 
Meer informatie:
ZR Accountants & Adviseurs
Peijerstraat 68-70
6101 GE Echt
www.zr.nl
www.colle-sittard.nl
T: 0475-48 21 21
F: 0475-48 67 67

Collé Rental & Sales  - www.colle-sittard.nl 
Collé Rental & Sales BRL Racing Team – www.colleracing.nl

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team en ZR Accountants & Adviseurs
     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ad5c27
Onthoud mijn gegevens!