Collé Rental & Sales BRL Racing Team zijn samen met hun sponsors, relaties en fans klaar voor de openingsrace van de Benelux Racing League 10 en 12 mei op Circuit Park Zandvoort.




Tijdens de Pinksterraces 10 en 12 mei op Circuit Park Zandvoort zullen weer alle autosportliefhebbers naar de kust afreizen  om hun coureurs en teams aan te moedigen. De trouwe sponsors, relaties en fans van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team verheugen zich hier al massaal op.



Sponsoren en nieuwkomer in ons team Kevin Leest

”Zonder onze trouwe sponsors kunnen wij niet op zo’n hoog top niveau rijden. Samen zijn wij Collé Rental & Sales en sponsors in 2007 en 2008 Benelux Kampioen geworden in de BRL-V6”. We gaan het dit jaar weer opnieuw proberen maar de concurrentie is groot. Denk maar aan de toppers Phil Bastiaans, Jos Menten, Jacky van der Ende, Donny Crevels en Nelson van der Pol. Maar we hebben een goede troef in handen onze nieuwe 22 jarige jonge rijder Kevin Leest.



Kevin Leest heeft al vele race ervaring en heeft onder anderen gereden in de Renault Megane Cup, Renault Clio Cup en in de Porsche 996 GT3 Supercup waarmee hij ook deelnam aan de 24 uren van Zolder. Kevin heeft nu in de BRL-V6 een  goede houwvast aan onze 2 kampioen collega’s Donald Molenaar en Sandor van Es en zal het de overige deelnemers zeker moeilijk gaan maken. Ik hoop op enkele podiumplaatsen voor Kevin maar ook natuurlijk voor Donald en Sandor. We zullen het zien en beleven in dit BRL race seizoen. Aldus de altijd vrolijke Frans Collé.”

WUMAG /MULTITEL / DENKA Autohoogwerkers
Frans Collé: “Dit raceseizoen zullen wij onze nieuwe hoogwerkers gaan promoten tijdens de BRL weekends op de diverse circuits in Nederland, België en Duitsland. Onze hoogwerkers (o.a. Multitel  en Wumag) zijn uniek binnen europa met lengtes van 17 tot en met 71 meter hoogte. Zie www.colle-sittard.nl voor ons kompleet assortiment. Op Zandvoort zullen we zeker enkele hoogwerkers meenemen wat voor veel bekijks en leuke foto’s zal gaan zorgen.” 

        

                        


Multitel- 20 meter; Rijbewijs B 


Wumag – 22 meter; B(E) rijbewijs

  
Multitel – 25 meter; Rijbewijs B


Wumag – 30 meter

Pinksterraces
Kom eens langs in de BRL Paddock waar het Collé Rental & Sales BRL Racing Team met hun race- en VIP trailers staan en aanschouw de racebolides of maak een praatje met het team en de coureurs. Wij heten iedereen van harte welkom.



Tijdschema Pinksterraces Circuit Park Zandvoort 10 en 12 mei.

Zaterdag  10 mei - Vrije training (GP circuit, zonder chicane)
09:00 - 09:20 Benelux Racing League
09:30 - 09:50 Samsung BMW 130i Cup (1)
10:00 - 10:20 Dutch Supercar Challenge
10:30 - 10:50 Toerwagen Diesel Cup
11:00 - 11:20 Dunlop SportMaxx Clio Cup
11:30 - 11:50 Formule Ford
12:00 - 12:20 Formido Swift Cup
12:20 - 13:20 Pauze
13:20 - 13:40 Benelux Racing League
13:50 - 14:10 Samsung BMW 130i Cup (2)

Zaterdag  10 mei - Vrije training (GP circuit, zonder chicane)
14:25 - 15.30 Race 1 Dutch Supercar Challenge (race 1)
                     60 minutes + 1 lap
15:50 - 16.35 Race 2 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 1)
                     45 minutes
16:50 - 18.20 Race 3 Toerwagen Diesel Cup (race 1)
                     90 minutes

Maandag 12 mei Race - (GP circuit, zonder chicane)
09:00 - 09:30 Race 4 Formido Swift Cup (race 1)
                     12 laps (max 30 min)
09:45 - 10:10 Race 5 Formule Ford (race 1) 12 laps
                     (max 25 min)
10:25 - 10:50 Race 6 Toerwagen Diesel Cup (race 2)
                     60 minutes
11:05 - 12:05 Race 7 Benelux Racing League (race 1)
                     12 laps (max 25 min)
12:05 - 13.10 Pauze
13:10 - 13.35 Race 8 Samsung BMW 130i Cup (race 1)
                     10 laps (max 25 min)
13:50 - 14:55 Race 9 Dutch Supercar Challenge (race 2)
                     60 minutes + 1 lap
15:15 - 15:40 Race 10 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
15:55 - 16:25 Race 11 Formido Swift Cup (race 2) 12 laps
                     (max 30 min)
16:40 - 17.05 Race 12 Benelux Racing League (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
17:20 - 17.55 Race 13 Samsung BMW 130i Cup (race 2)
                     16 laps (max 35 min)
18:10 - 18.35 Race 14 Formule Ford (race 2) 12 laps
                     (max 25 min)

Voor meer info kijk eens op:
www.colle-sittard.nl
www.colleracing.nl
www.cpz.nl
www.beneluxracingleugue.nl

Bron: Media Team Collé Racing







   

  




  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
55a3a8
Onthoud mijn gegevens!