Collé Rental & Sales BRL Racing Team te bewonderen op TV Limburg !!Sittard, 15 mei 2008 - Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te bewonderen op de televisie, en wel in het televisieprogramma ‘TVL SportArenA’.

De presentatie van TVL SportArenA is afwisselend in handen van de oud-topvoetballers Maurice Graef (VVV-Venlo en Roda JC), Erik Meijer (ex-international en speler van o.a. MVV, PSV en Liverpool) en sportjournalist Marcel Penders.

Aanstaande zaterdag 17 mei zullen interviews te zien zijn met teameigenaar Frans Collé en de coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team Sandor van Es (BRL V6 kampioen 2006), Donald Molenaar (BRL V6 kampioen 2007) en Kevin Leest.

De interviews zullen afgewisseld worden met spectaculaire beelden van de ‘Profile Tyrecenter Pinksterraces 2008’ verreden op het CircuitPark Zandvoort, 10 – 12 mei 2008.

Deze uitzending zal te zien zijn op TV Limburg aanstaande zaterdag 17 mei om 18.00 uur. De uitzending zal vanaf dit tijdstip elk uur herhaald worden tot en met zondag 18 mei 18.00 uur.

Bron: Media Team Collé Racing
   

  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
57a0fe
Onthoud mijn gegevens!