Collé Rental & Sales BRL Racing Team – Sterke seizoensstart Molenaar en van Es’
De Beiden Collé Rental & Sales BRL-V6 coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es maken een goede seizoenstart. Donald Molenaar mag 3 overwinningen na 4 races op zijn naam bij laten noteren en Sandor van Es 1 overwinning en 2 tweede plaatsen. In het tussenklassement staat Sandor van Es op plaats 1 met 72 punten gevolgd door Donald Molenaar met 67 punten. Plaats 3 is in handen van Donny Crevels met 48 punten.


Vreugde bij Sandor van Es na zijn overwinning..

Leeg lopende band

Donald Molenaar verloor kostbare punten in race 4 tijdens de Dutch Power Pack weekend op Assen. Een leeglopende band dwong Donald om de pist binnen te komen om deze te laten wisselen. Donald eindige hierdoor op een mooie 14 plaats gezien hij door de bandenwissel iedereen voorzag gaan en weer van achteren de race diende te hervatten.


Kevin Leest op de hielen gezeten door Ricardo van der Ende

Truck GP weekend Nürburgring
De Collé Rental & Sales coureurs zijn allemaal gebrand om weer hoog te gaan eindigen. Of dit gaat gebeuren zullen we 12 en 13 juli allemaal gaan zien en beleven tijdens de ADAC Truck GP weekend op de Nürburgring.


Sandor van Es op naar zijn 1ste overwinning dit seizoen..

TV Limburg
De opnames die gemaakt zijn door TV Limburg zijn komende zaterdag 12 juli vanaf 18.00 te zien in het programma TVL Sport Arena. Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zal uitvoerig in beeld zijn.
Klik hier voor meer informatie......

Meer informatie over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team! Zie www.colleracing.nl

Tekst / Foto’s: © Marcel Bol, Raceflash.nl


(vLnR) Marcel Peters, Femke Terpstra, Kevin Leest en Tom Koop

     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
804c89
Onthoud mijn gegevens!