Collé Rental & Sales BRL Racing Team presteert goed tijdens Race 1 – Pinksterraces 2008 Zandvoort
Zandvoort, 12 mei 2008 - De eerste race van het Pinksterraces 2008-weekend in een zonovergoten Zandvoort heeft voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team mooie overwinningen opgeleverd voor Donald Molenaar en Sandor van Es. De race werd weliswaar grotendeels onder een gele vlag situatie gereden; we gaan ervan uit dat race 2 een spannende afsluiter van dit Pinksterrace-weekend 2008 zal worden.

Donald Molenaar, die vanaf Pole Position mocht vertrekken, was goed weg bij de start en wist direct een mooi gat te slaan tussen hem en zijn achterliggers. Na een aantal rondes gereden te hebben, kwamen we nog een neutralisatie van de race tegen (gele vlag) waardoor de opgebouwde voorsprong van Donald Molenaar enigszins teniet werd gedaan. Dit mocht echter niets uitmaken; Donald Molenaar ging weer vol op het gas toen de safety car de baan verliet en wist zo de laatste rondes uit te rijden als leider van het deelnemersveld.
Teamgenoot Sandor van Es, die startte vanaf de tweede positie, kon mooi aansluiten bij Donald Molenaar.

Er waren nog enkele momenten tijdens de race dat Sandor van Es in kon lopen op Donald Molenaar. Tijdens de neutralisatie van de race (gele vlag) zat er nog een kans in dat Sandor van Es zijn teamgenoot wellicht nog voorbij kon gaan. Donald Molenaar gaf zijn Collé Rental & Sales BRL V6 flink de sporen en Sandor van Es finishte op een keurige 2e plaats. 

Kevin Leest, onze 23 jarige jonge coureur van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team had een goede start en probeerde snel op te rukken naar voren. Tijdens de neutralisatie bood dit voor Kevin Leest weer kansen zijn weg naar voren te vervolgen. Na een klein uitstapje in de grindbak moest Kevin Leest helaas zijn Collé Rental & Sales BRL V6 laten staan. Vol goede moed gaat Kevin Leest zijn tweede race tegemoet.
De coureurs van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team maken zich op voor de tweede race van vandaag, die om 16.40 uur zal starten. Natuurlijk zijn de heren coureurs zeer gedreven en hebben ze maar 1 doel voor ogen: vooraan rijden !

Uitslag BRL-V6 Cup 2008 Kampioenschap Race 1 Pinksterraces 2008:
1 Donald Molenaar
2 Sandor van Es
3 Nelson van der Pol
4 Donny Crevels
5 Jacky v/d Ende
17 Kevin Leest

Bron: Media Team Collé Racing

Voor meer info kijk eens op:
www.colle-sittard.nl
www.colleracing.nl
www.cpz.nl
www.beneluxracingleugue.nl

Bron: Media Team Collé Racing   

  
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
4a407f
Onthoud mijn gegevens!