Collé Rental & Sales BRL Racing Team kwalificeert zich sterk tijdens de Pinksterraces 2008 – Zandvoort



Sittard, 10 mei 2008 - De start, die dit weekend genomen wordt met de Pinksterraces 2008 in Zandvoort, geeft vandaag tijdens de kwalificatie al direct resultaten met goed gevolg voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. In het zonovergoten Zandvoort werd vandaag rond de klok van half twee de kwalificatie van de Benelux Racing League verreden.





Waar Donald Molenaar seizoen 2007 afsloot als kampioen van de BRL V6 series, daar ging hij vandaag vrolijk aan de haal met de snelste tijd. Hiermee mag Donald Molenaar zich tot de gelukkige prijzen die maandag (2e Pinksterdag) vanaf Pole Position mag starten. Teamgenoot Sandor van Es sluit hier kort achter Donald Molenaar aan met een keurige tweede tijd. Onze nieuwe 22 jarige jonge rijder Kevin Leest moet nog enigszins wennen aan het kwalificeren in de Collé Rental & Sales BRL V6. Maar aangezien de trainingen die Kevin Leest heeft gehad in de BRL V6 zal hij zeker klaar zijn voor de strijd die los gaat barsten op 2e Pinksterdag ! Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heeft natuurlijk maar 1 doel en dat is “vooraan rijden” !



“We gaan er een gezellig weekend van maken samen met onze sponsoren en genodigden. Wie weet wat voor podiumplaatsen we zullen gaan behalen aanstaande maandag”, aldus Frans Collé.



Pinksterraces 2008 - Zandvoort Kom eens langs in de BRL Paddock waar het Collé Rental & Sales BRL Racing Team met hun race- en VIP trailers staan en aanschouw de racebolides of maak een praatje met het team en de coureurs.



Maandag 12 mei Race - (GP circuit, zonder chicane)
09:00 - 09:30 Race 4 Formido Swift Cup (race 1)
                     12 laps (max 30 min)
09:45 - 10:10 Race 5 Formule Ford (race 1) 12 laps
                     (max 25 min)
10:25 - 10:50 Race 6 Toerwagen Diesel Cup (race 2)
                     60 minutes
11:05 - 12:05 Race 7 Benelux Racing League (race 1)
                     12 laps (max 25 min)
12:05 - 13.10 Pauze
13:10 - 13.35 Race 8 Samsung BMW 130i Cup (race 1)
                     10 laps (max 25 min)
13:50 - 14:55 Race 9 Dutch Supercar Challenge (race 2)
                     60 minutes + 1 lap
15:15 - 15:40 Race 10 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
15:55 - 16:25 Race 11 Formido Swift Cup (race 2) 12 laps
                     (max 30 min)
16:40 - 17.05 Race 12 Benelux Racing League (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
17:20 - 17.55 Race 13 Samsung BMW 130i Cup (race 2)
                     16 laps (max 35 min)
18:10 - 18.35 Race 14 Formule Ford (race 2) 12 laps
                     (max 25 min)

Wij heten iedereen van harte welkom.




Voor meer info kijk eens op: www.colle-sittard.nl www.colleracing.nl www.cpz.nl www.beneluxracingleague.nl

Voor meer info kijk eens op:
www.colle-sittard.nl
www.colleracing.nl
www.cpz.nl
www.beneluxracingleugue.nl

Bron: Media Team Collé Racing







   

  




  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
365246
Onthoud mijn gegevens!