Collé Rental & Sales BRL Racing Team klaar voor ‘Rizla Racing Day’ Assen.Komend weekend vind alweer race 5 en 6 plaats van de Benelux Racing League.
Zullen de Collé Rental & Sales coureurs weer op de hoogste treede van het podium belande! We zullen het zaterdag 11 en zondag 12 augustus alemaal mee maken.
Aan de Collé Rental & Sales BRL-V6 coureurs Sandor van Es en Donald Molenaar zal het zeker niet liggen.Beiden hebben al diverse podium plaatsen dit seizoen behaald. Sandor van Es voert het BRL-V6 kampioenschap nog aan met 76 punten gevolgt door  Donny Crevels en Jacky van der Ende met 54 en 53 punten. Donald Molenaar volgt op een vierde plaats met 46 punten. Donald zal zeker proberen om hoog te eindigen en zo het punten verschil met Sandor kleiner te maken.

Bij de BRL-Light zullen Jochen Habets met zijn Collé-Habets Truck.nl BRL-Light en Tom Koop in zijn Collé-Toro/Koop BRL-Light er alles aan proberen om punten binnen te halen en zo door te dringen naar de top 5. Het klassement bij de BRL-Light word aan gevoerd door Henry Zumbrink met 58 punten gevolgd door Marijn van Kalmthout  met 53 punten en Michel Schaap met 61 punten.

Collé Rental & Sales (met vestigingen in Sittard, Utrecht en Hamburg, Duitsland) zal weer als gewoonlijk met groot materiaal aanwezig zijn. Nieuw is te vermelden dat de Collé Rental & Sales VIP Hospitality wagen nu ook te huur is voor o.a. diverse (autosport) evenementen. Zie www.colleracing.nl voor meer info.

Al om al zal het komend weekend weer zeer spannend gaan worden in beiden raceklassen gezien de onderlinge puntenverhouding in het kampioenschap zeer klein is en dus nog open staat voor alle rijders.

Zaterdag 11 augustus vind race 5 plaats om 14:25 uur en zondag race 6 om 15:10 uur.De gratis toegangsbewijzen zijn te printen via www.colleracing.nl. Dus kom allen naar de ‘Rizla Racing Day’ in Assen en maak een bezoek bij het Collé Rental BRL Racing Team.

Bron: Media Collé Rental BRL Racing Team


  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
db097d
Onthoud mijn gegevens!