Collé Rental & Sales – BRL-Light coureur Tom Koop met de frisse Collé kleuren klaar voor zijn duits avontuur op de Nürburgring.Tom Koop moest de Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort nog verstek laten gaan gezien zijn BRL-Light die maand geheel nieuw opgebouwd werd in Engeland.
Op Assen vorig weekend tijdens de Dutch Power Pack was Tom Koop weer van de partij in de BRL-Light van Joey Hanssen die dit seizoen andere verplichtingen had.Nu maakt Tom zich klaar voor het ADAC Truck GP weekend 12 en 13 juli. “Ik zal proberen om zo hoog mogelijk te gaan eindigen en zo voldoende punten te pakken voor het BRL Light kampioenschap”, aldus Tom Koop.

H. Koop BV
Tom Koop is directeur/eigenaar van H. Koop BV, een bedrijf uit het oosten des lands met activiteiten op het gebied van tuin, park- en golfbaantechniek. De nadruk ligt zowel op de verkoop alsook het onderhoud van professionele machines voor sportvelden, openbaar groen en golfbanen. Maar ook voor de particuliere markt met o.a. de kleinere zitmaaiers, motorzagen, etc. heeft H. Koop BV een compleet assortiment te bieden.

H. Koop BV is dé Toro-dealer voor het oosten van het land en Collé Rental & Sales is dé Toro-dealer voor het zuiden van het land.

Voor meer informatie:
www.hkoop.nl
www.colleracing.nl
www.brllight.nl

© Marcel Bol, Raceflash.nl / Foto’s Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team     
  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d82c79
Onthoud mijn gegevens!