BRL-V6 Nieuws : “Bernd Horstkamp (D) rijdt in BRL-V6 tijdens A1 GP weekend Zandvoort”De in Hoogstede (Duitsland) woonachtige coureur Bernd Horstkamp, die al eerder dit seizoen zijn BRL-V6 debuut maakte op het TT Circuit van Assen tijdens de Rizla Racing Day, zal komend A1GP weekend op Zandvoort ook weer rijden in de Benelux Racing League.“Gisteravond 27 september om 20.00 uur hebben de laatste sponsors ‘Ja’ gezegd. Ik ben deze sponsoren erg dankbaar dat ze mij en mijn team ondersteunen. Firma Tieneken uit Emlichheim was direct bereid om een sponsorbijdrage te doen voor dit A1GP weekend en ze hebben mij tevens toegezegd te willen ondersteunen bij eventuele deelname aan de laatste BRL races van dit seizoen, de finale races op Circuit Park Zandvoort 28 en 29 oktober 2006.

Ook dank aan mijn super vriend J. Mentjox, Kuijpers Brandbeveiliging, Roon Hylkema en Tom Koop die mij ondersteunen  dit weekend tijdens de A1GP op Circuit Park Zandvoort.

Ook mijn vrouw en onze kleine dochter Delia ben ik zeer dankbaar. Beide begeleidden mij altijd tijdens de race weekenden.

Ik verheug me nu al op het A1GP evenement te Zandvoort en hoop dat we mooie spannende races kunnen laten zien in de Benelux Racing League.”

Aldus de enige Duitse coureur in de BRL-V6 Bernd Horstkamp.
                                www.brl-v6.com


                          www.eric-experience.com

Reacties

Hallo,

danke für den wunderbaren Bericht!

Die Horstkamps

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
eb1fbf
Onthoud mijn gegevens!