BRL-V6 coureur Wim van Genderen: “Topfashion Van Genderen Mensworld”

Wim van Genderen uit Krimpen aan den IJssel, de altijd lachende en vrolijke coureur tijdens de BRL-V6 race weekenden. Een gezellige coureur die zich goed kan mengen in het bovenste gedeelte van Benelux Racing League.

Wim staat nu na 8 races op een keurige gedeelde 14de plaats tezamen met niemand minder als Jeroen Reijntjens en Pieter Bijlmans (B).

In gesprek met Wim kwamen tijdens de races op de Nürburging kregen wij te horen dat hij nog een andere passie had namelijk “Topfashion Van Genderen Mensworld”.

Hier enkele zinnen uit de brochure van “Topfashion Van Genderen Mensworld” en met oprecht mag men spreken dat het om top fashion gaat zoals de naam als zegt."Topfashion Van Genderen Mensworld. Een hele mond vol voor een begripin Krimpen aan den IJssel en omstreken.Van Genderen, zoals hetfamiliebedrijf in de volksmondwordt genoemd, isal ruim zeventig jaar actief - laatstelijk louterin herenkleding.
Het beeld dat sommige mensen hebben van de Krimpense herenmodezaak is volkomen onterecht. Vanuit wellicht een historisch oogpunt denkt men vaak dat Van Genderen staat voor sjiek, duur en stoffig. Niets is echter minder waar; het vooroordeel verscheidenheidaan kleding.Op de benedenverdieping vindt u een breed scala aan modieuze herenkleding, geheel volgens de laatst geldende mode. Moderne pantalons voor de jeugd of voor diegenen die
zich onder die categorie scharen, felgroene of knalgele shirts en hippe teenslippers vormen een kleine greep uit het assortiment. Aan de gezellige bar achterin de zaak, waar u een lekker kopje kofkoffie kunt drinken, legt de heer Van  Genderen één en ander verder uit. "Kijk, wat wél klopt, is het feit dat wij slechts werken met topkwaliteit.
Alleen dat is goed genoeg voor ons. Wij voeren een ontzettend breed assortiment in een groot aantal maten.
Dit houdt in dat kledingstuk koopt."Topfashion van Genderen B.V.
Rotterdamseweg 4 - 2921 AP - Krimpen aan den IJssel
Postbus 13 - 2920 AA - Krimpen aan den IJssel

Telefoon: +31 (0)180 51 21 92
Fax: +31 (0)180 51 05 42
E-mail adres: topfashion.wvg@inter.nl.net
Website: www.topfashion-vangenderen.nl

We wensen Wim en zijn gehele team veel succes tijdens de 'Rizla Racing Days' komend weekend (12 en 13 augustus) op het circuit van Assen.


                        www.topfashion-vangenderen.nl


                               www.brl-v6.com


                           www.eric-experience.com


                                 www.bdj3.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
10da5a
Onthoud mijn gegevens!