BRL nieuws: Twee keer blijde verwachting voor Jacky van der Ende?''Racen zat hem al sinds jonge jongen in het bloed, met zijn vader als groot voorbeeld. Nu, een aantal jaren verder, strijdt Jacky van der Ende met veel lust in de BRL V6 voor opnieuw een podiumplek. Maar dat is niet alles wat hij dit jaar wil bereiken.
 
Zoals menigeen zal weten is Van der Ende vorig jaar net voor het raceseizoen getrouwd met zijn vrouw Lianne. De bruiloft was een hoogtepunt in zijn leven. Halverwege het afgelopen seizoen werd ook bekend dat dit niet het enige hoogtepunt in zijn leven zou worden, want dit jaar wordt hij papa!

“Lianne is uitgeteld op 23 april, net voor de eerste race op Zolder”, zegt de trotse aanstaande vader. "Eigenlijk hoop ik dat het kindje een week eerder komt, dat zou wel beter uitkomen!”, grapt hij aansluitend. Als de kleine wordt geboren op de racedag, zondag 26 april, dan racet Jacky niet over het circuit in Zolder, maar over de weg terug naar huis. “Dan wil ik zo snel mogelijk thuis zijn bij mijn vrouw en haar steunen”, voegt de coureur toe. De nieuwste Van der Ende-telg zal al vanaf het begin bij de races zijn. “Ja hoor, die gaat gewoon mee, kan hij of zij meteen wennen aan de racewereld, je kan niet vroeg genoeg beginnen!”, zegt hij lachend.
 
Naast deze blijde verwachting staat er ook iets anders in de pijplijn. Van der Ende wil dit jaar weer op het podium komen bij de BRL V6 en gaat voor het kampioenschap. “Nadat vorig jaar een minder succesvol jaar was voor mij, ben ik dit jaar nog meer gedreven om weer bovenaan te staan, het podium is dit jaar weer voor mij!” Zijn hernieuwde samenwerking met Linder Racing dit jaar doet Van der Ende goed. “De samenwerking binnen Linder Racing is erg goed en ik weet zeker dat we het samen weer tot een succes kunnen maken.”
 
Zoals vele coureurs is ook Van der Ende benieuwd naar het nieuwe circuit in Meppen. “Ik denk dat dit een extra dimensie zal toevoegen aan onze raceklasse en voor het publiek zal het ook zeker extra leuk worden.”


 
Naast het racen is Van der Ende tevens ondernemer met het familiebedrijf ‘Van der Ende Racing Inn’. “Ik ben erg druk met de Racing Inn, de aanvragen stromen binnen. Wij merken nog niets van de zogenaamde ‘kredietcrisis’. We kunnen groepen tot 1500 personen kwijt, met diverse leuke arrangementen, ik hoef me dus niet te vervelen”, zegt Van der Ende.
 
Vervelen zullen we ons dit jaar dus ook niet met deze coureur: hij gaat ons, als het goed is, twee keer verrassen, dus hou hem in de gaten!
 
Voor meer informatie over Jacky van der Ende verwijzen wij u graag door naar: www.vanderenderacinginn.nl.

Bron: Media BRL
  
          

     
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
afb030
Onthoud mijn gegevens!