BRL nieuws: 'PS-Autosport heeft het weer goed voor elkaar'


Phil Bastiaans

In het licht van de maan stonden de witte voorbeeldbolides van PS-Autosport klaar om de sponsoren en overige gasten te verwelkomen. De opkomst was overweldigend en de aankleding tot in de puntjes geregeld. PS-Autosport presenteert zich ook dit jaar weer subliem. In de grote zaal van de locatie in Asten werd tijd gemaakt voor uitgebreide teampresentaties. PS-Autosport gaat dit jaar deelnemen aan de BRL V6, de Dutch GT4 en de Toerwagen Diesel Cup met een hele rits aan coureurs

Phil Bastiaans en Wim van Genderen komen names PS Autosport uit in de BRL klasse, terwijl Bastiaans samen met Christiaan Frankenhout de Porsche in het GT4 kampioenschap gaat berijden. Ook Frankenhout krijgt het druk, want hij zal naast de GT4 ook nog eens in de Toerwagen Diesel Cup rijden samen met coureur Hugo Charles. Tot slot zal ook Peter Stox dit jaar weer achter het stuur kruipen en wel met Claude L’Ortye, eveneens in de Toerwagen Diesel Cup. Een uitdagend jaar voor PS-Autosport met twaalf raceweekenden spanning en sensatie door heel Nederland, België en Duitsland.

Buiten werden met trots de bolides gepresenteerd. Het uiterlijk van de wagens zijn dit jaar aanzienlijk veranderd. Waren de bolides vorig jaar nog fel oranje van kleur, nu zijn ze herkenbaar fel groen, conform hun grootste sponsor Bowie.

PS-Autosport gaat dit jaar tevens een goed doel sponsoren tijdens de diverse races. Het goede doel is ‘Villa Joep’, een organisatie ter bestrijding van kinderkanker (neuroblastoom). De avond werd hierdoor dan ook symbolisch afgesloten met een veiling voor Villa Joep. Met een opbrengst van ruim € 2.000,- én een spannend racejaar in zicht wensen wij het team veel succes toe dit jaar.

Bezoek de website van PS-Autosport voor meer informatie: www.ps-autosport.nl.

Bron: secretariaat BRL     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
be9dd5
Onthoud mijn gegevens!