BRL nieuws: 'Niels Bouwhuis komend seizoen wederom actief in de BRL-V6!'Net als in de voorgaande 2 seizoenen zal Niels Bouwhuis uit Veenendaal ook het komende seizoen weer uitkomen voor Linder Racing in de BRL-V6.
Het Linder Racing Team van Louis in de Rijp zal met 3 auto’s deelnemen aan de prestigieuze BRL-V6.De uitstraling van de raceauto’s zal nog professioneler ogen door een geheel nieuwe livery. Hoe de BRL-V6 raceauto’s van Linder Racing er precies uit gaan zien wordt bij de eerste testdag van het seizoen op 30 april a.s. bekend gemaakt. Ook op technisch gebied zijn er gedurende de winterperiode belangrijke vorderingen gemaakt. Zo is de gehele aandrijflijn verbeterd, het remsysteem vernieuwd en de luchtinlaat geoptimaliseerd. Deze aanpassingen komen zowel de betrouwbaarheid als de snelheid ten goede. 

Op 30 april a.s. zal de eerste testdag van het seizoen plaatsvinden op het circuit van Zandvoort. Niels zal tijdens deze testdag, net als de meeste BRL-V6 coureurs, weer voor het eerst na de winter het circuit trotseren. 3 Weken later zal vervolgens het eerste BRL-V6 raceweekend plaatsvinden op het circuit van Zolder in België.

In het 24 BRL-V6 raceauto’s tellende startveld zal Niels, net als voorgaande seizoenen, starten onder het startnummer 11. Het startveld wordt gecompleteerd door vele BRL-Lights, zodat het geheel weer voor groot spektakel gaat zorgen tijdens de vele mooie en drukbezochte evenementen, zoals o.a. A1GP, Champcars, TruckGP e.d.Ieder raceweekend wordt in een 10-minuten durend verslag op televisie uitgezonden. RTL Autosport zal in het voorprogramma van de Formule 1 de BRL-V6 races tonen aan het autosport minnend televisiepubliek. Ook komend seizoen zal Niels zijn on-board camera de racebeelden weer vanuit de BRL-V6 laten registreren. Goede kans dat in de televisie-uitzendingen van RTL Autosport de on-board beelden te zien zijn. 

Niels:
‘Ik ben echt superblij dat ik komend seizoen weer kan racen in de BRL-V6. Hiervoor ben ik mijn sponsors en natuurlijk ook Harry Maessen erg dankbaar. De BRL-V6 blijft zonder twijfel de mooiste klasse van Nederland. Het was een lange winter waarin veel werk is verzet, hopelijk plukken we daar komend seizoen de vruchten van. Ook ben ik erg  blij dat ik weer voor Linder Racing uit zal komen. De samenwerking is meer dan goed en het team is zeer professioneel. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint!’.

Bron: www.nielsbouwhuis.nl  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f4f619
Onthoud mijn gegevens!