BRL nieuws: 'Kampioensauto van Sandor van Es was aanwezig op ‘Racing Expo’ Leeuwarden!'Het zit er op ! De eerste editie van de nieuwe ultieme auto- en motorsportbeurs van Nederland, de ‘Racing EXPO Leeuwarden’. En het Collé Rental & Sales BRL Racing Team was natuurlijk ook van de partij ! Aan belangstelling geen gebrek bij de racetrailer van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team. De BRL V6 wagen van de Kampioen van 2006 - Sandor van Es stond goed in de belangstelling!

De BRL V6 wagen van Donald Molenaar en de twee BRL Lights van Collé – Habets Truck.nl en  Collé - Toro ondergaan momenteel de laatste wijzigingen/updates zodat deze auto’s helemaal gereed zijn voor dit seizoen! Ook stond de nieuwe BRL Formule racewagen op de stand. Deze wagen werd in Leeuwarden voor het eerst aan het grote publiek getoond.Voor het autosportpubliek dé gelegenheid om zo’n racebolide eens van dichtbij te bekijken. Meer dan 10.000 bezoekers bezochten al het moois wat tentoongesteld was in het WTC Expo complex in Leeuwarden en genoten volop van de race demonstraties waar men soms in rijen van tien dik achter de dranghekken stond. Het promoteam van RaceXpress (Bas Kaligis) was present op de Collé Rental & Sales BRL stand en het aanwezige publiek genoot volop!

Racing EXPO Leeuwarden staat op de kaart als een echte auto- en motorsportbeurs met bezoekers uit geheel Nederland, Duitsland, België en zelfs Engeland ! Volgend jaar zal er weer een Racing EXPO Leeuwarden georganiseerd worden die nog groter, mooier en spectaculairder zal gaan worden. De organisatie van Racing EXPO Leeuwarden bedankt onder andere het Collé Rental & Sales BRL Racing Team voor het bijdragen aan het succes van deze beurs. Collé Rental & Sales bedankt natuurlijk de organisatie voor het mogen deelnemen aan deze beurs !“Bezoek ook eens onze website  www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
Foto's: ASF / Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team
  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ffcf4f
Onthoud mijn gegevens!