BRL-Nieuws: "Jeroen vd Heuvel in BRL-serie tijdens A1-Grand Prix!"

 Jeroen hangt net de telefoon op, gelooft het nog niet helemaal,maar toch ! Jeroen is net door de organisatie van de BRL-V6 gevraagd om op het laatste moment de auto van Jeroen Bleekemolen over te nemen a.s. weekend. Normaal zou Allard Kalf met deze auto rijden, maar door zijn verplichtingen bij RTL en bij Jeroen Bleekemolen zelf ( hij rijdt nu in de A1 i.p.v. Jos Verstappen ), zocht de organisatie een passende rijder.

Jeroen ; “ ik weet ook donders goed dat dit me mijn kop kan kosten”. Zijn reactie is heel natuurlijk omdat Jeroen dondersgoed weet dat hij zonder trainingen en enige ervaring met deze moeilijke auto in moet stappen. Jeroen : “ ik weet dat de vaste mensen om mij heen hier doorheen kijken, maar voor de buitenwereld is dat anders. Ze weten ook dat ik er alles aan zal doen ! “.

In het begin van het seizoen zijn Jeroen en zijn management bezig geweest om hem in de BRL-V6 te krijgen, maar het lukte toen niet om het rond te krijgen. Nu werd de coureur één avond van te voren gevraagd.

Morgen gaat het team testen en Jeroen zal hierbij aanwezig zijn. Jeroen hoopt nog een beetje ervaring op te kunnen doen met het team én de auto.

Jeroen : “ Het is een grote gok in mijn carrière om nu al JA te zeggen, maar zonder gok blijf je ook maar dromen. En hierna kan ik de lat in mijn dromen weer hoger leggen waardoor iedere droom uitkomt en er vanzelf weer een nieuwe droom geboren wordt !!”.

Jeroen : “ Veel mensen zijn boos op Jos Verstappen, maar eigenlijk heb ik aan hem te danken dat ik dit weekeinde rijd, dus; goeie peer die Jos ! “.

Bronvermedling: www.autosportnews.nl
Foto: www.jeroenvdheuvel.nl


                           www.jeroenvdheuvel.nl


                              www.brl-v6.com


                 www.colle-sittard.nl / www.colleracing.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
969067
Onthoud mijn gegevens!