BRL nieuws: 'Het Collé Rental & Sales Racing Team presenteert haar coureurs in de BRL-V6 series 2008.'Team eigenaar Frans Collé presenteert met enige trots zijn coureurs voor 2008 in de BRL-V6 series. “Zoals iedereen van mij nu wel gewend is handhaaf ik mijn gezegde: Never change a winning team. En dat ga ik dan ook niet doen, want dat wij een winning team hebben is al genoeg bewezen. Met de kampioenen Donald Molenaar (2007) en Sandor van Es (2006) hebben wij absoluut twee professionele topcoureurs in onze Collé Rental & Sales BRL-V6 race-auto’s. Waarom deze succesformule wijzigen, nee hoor geen sprake van. Wie kent intussen niet de bekende spectaculaire blauwe BRL-V6 race-auto’s van ons team. Altijd winnen of voorin, maar meestal podium!!!”.“Wij gaan weer de toon zetten”.


Frans Collé is zeker van zijn team en vervolgt. “Ook in 2008 gaan wij de toon zetten en zullen wij er alles aan gaan doen om ook nu weer de titel voor ons op te eisen”. Waar haalt Frans al dat enthousiasme vandaan? “Gedrevenheid en overtuigd zijn met hetgeen waar je mee bezig bent. Bovendien vind ik de autosport bijzonder spannend en geniet ik erg van de acties van ons team. Het zijn niet alleen onze coureurs die de wedstrijd maken. De sponsors en daarnaast nog een heel team van mensen die het Collé Rental & Sales Racing Team op top niveau draaiende weten te houden. Het begeleidend personeel is dag en nacht paraat om waar nodig service te verlenen. Een bijzondere plaats daarbij wordt ingenomen door Willie, ook wel genoemd “het sigaartje” wie kent hem niet! Ook hebben wij technici met de juiste handen om onze race bolide’s op top niveau te laten presteren. Gelukkig beschikken wij over een fantastische exclusieve mobiele hospitality trailer met dakterras. Hier ontvangen wij onze sponsors en andere gasten en proberen hen een onvergetelijk race weekend te bezorgen. Daarbij wordt natuurlijk de innerlijke mens niet vergeten. In de catering staat de heer Jules, van de Heeren van Beeck, samen met zijn personeel al sinds het eerste seizoen van de Benelux Racing League paraat om onze genodigden te voorzien van culinaire hoogstandjes. Ook dit seizoen weet hij het altijd tot in de puntjes te regelen”.Nieuw talent in de Collé Rental & Sales BRL-V6.

Presenteert het team nog jong talent in 2008? “Jazeker, wij zetten een derde BRL-V6 in met niemand minder dan de 22 jarige Kevin Leest. Deze jonge coureur heeft o.a. in de Belcar gereden in een Porsche. Ik ben bijzonder blij dat hij het Collé Rental & Sales Racing Team heeft weten te vinden. Uiteraard zullen Donald en Sandor hem de BRL-V6 kneepjes bijbrengen.”

Wij sluiten ons gesprek met Frans Collé en concluderen dat het Collé Rental & Sales Racing Team gemotiveerd is en hoog gaat inzetten voor het seizoen 2008.

Tekst: Uitlaatklepje GGB, www.raceflash.nl.


  
 


   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d5a16b
Onthoud mijn gegevens!