BRL nieuws: ‘Het aftellen is begonnen!’’“Nou, het is bijna zover! De 1ste race van het nieuwe Benelux Racing League seizoen 2007 staat voor de deur. Komend weekend 19 en 20 mei zullen tijdens het ‘Q8 Truck GP weekend’ de motoren weer de nodige PK’s gaan produceren van de brl bolides op circuit Zolder (België). De coureurs van zowel de BRL-V6 als de BRL-Light zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om van start te gaan.

Het gaat zeker een spannend BRL seizoen worden gezien de onderlinge verschillen zeer klein zijn en iedereen kans maakt op een podium plaats. Dit maakt het zo spannend in de Benelux Racing League. Gemiddeld 21-23 BRL-V6 en kleine 20 BRL-Lights gezamenlijk aan de start. Allemaal gelijkwaardige racebolides wat garant staat voor ‘close racing’ en op en top actie op de baan. Je komt ogen te kort bij dit race spektakel.

We zullen het dit weekend allemaal gaan meemaken welke coureur zich als eerste op de hoogste trede van het podium in race 1 mag gaan.
Regerend 2006 kampioen in de BRL-V6 ‘Sandor van Es’ is zeker weer gebrand om samen met zijn teammaat Donald Molenaar ook dit jaar weer deze befaamde titel naar het Collé Rental & Sales BRL Racing Team te halen. BRL-V6 kampioen 2005 Jeroen Boekemolen is ook weer van de partij. Hij rijdt jaar voor het Eurotech/Otto team. 

In ieder geval zal Raceflash.nl aanwezig zijn om voor de nodige verslagen, foto’s en nieuws te zorgen. Houdt dus de website regelmatig in de gaten, maar kijk ook zeker eens op de officiële homepage van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team (www.colleracing.nl) waar ook de nodige verslagen, foto’s en nieuws p komen te staan van dit BRL raceweekend op Zolder.” Aldus Raceflash.nl.Meer info op:
www.colleracing.nl
www.brl-v6.com
www.eric-experience.com (fotograaf Raceflash.nl)
www.circuit-zolder.be

Tekst/Foto's: Raceflash.nl

    

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
a626e5
Onthoud mijn gegevens!