BRL nieuws: 'Ferdinand Kool terug aan het stuur van dikke “Nascar” bolide met 325PK!'Aankomend weekend zal Ferdinand Kool tijdens de Rizla Racing Days op het TT circuit van Assen op uitnodiging van PS autosport eenmalig deelnemen aan de Benelux Racing League. Ferdinand: “Ik vind het een leuke uitdaging om mijzelf weer eens te meten met de top van het BRL V6 veld. Phil Bastiaans moet een race laten schieten en ik ben benaderd om de teamkleuren te verdedigen voor PS autosport. Ik heb in 2008 mijn BRL V6 seizoen met een podium afgesloten en het lijkt me top om dat nog eens te herhalen.”Op vrijdag wordt de kwalificatie verreden en op zaterdag en zondag wordt voor de BRL V6 een race afgewerkt in dit spectaculaire kampioenschap met dikke “Nascar” bolides.
Ferdinand zal niet veel tijd hebben om aan de BRL auto te wennen, want er is een vrije training van maar 30minuten en daarna volgt aansluitend de kwalificatie. Toch heeft Ferdinand al 2 seizoenen ervaring in deze competitieve klasse en zal hij gaan strijden met de favorieten om de ere plaatsen.
Ferdinand: “Ik wil PS autosport en Harry Maessen alvast  bedanken voor hun vertrouwen in mij en ik ga er een mooie show van maken. Ik ga vooral veel plezier beleven aan deze uitdaging.”

Bron: media Ferdinand Kool / BRL          

     


  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d82c79
Onthoud mijn gegevens!