BRL nieuws: 'Ferdinand gaat weer samenwerken met team Linder-Racing'Na een succesvol eerste seizoen in de BRL V6 in 2007 in samenwerking met het team Linder-Racing, hebben het team onder leiding van Louie en Ferdinand weer de handen ineen geslagen voor een verdere samenwerking tijdens het seizoen in 2008

Na een goed een leervol eerste seizoen voor Ferdinand in de Benelux Racing League is besloten om er een seizoen aan vast te plakken. Zeker om dat alle potentie nog niet getoond is willen Ferdinand en Linder-Racing hier zeker een vervolg aan geven.

Louie: “Ferdinand heeft bewezen veel potentie te hebben en door veel ongelukkige pech heeft hij dit zeker niet altijd kunnen tonen, ik ben dan ook erg blij dat we hier een vervolg aan kunnen geven. Ik heb dan ook zeker het gevoel dat we met Ferdinand voor de ere plaatsen kunnen vechten aankomend seizoen”.

Het team van Linder-Racing stond er dan ook zeker altijd heel verzorgd bij en de ondersteuning richting de rijders geeft veel mogelijkheden op een goed vervolg in seizoen 2008.

 Ferdinand: ”Ik ben erg blij dat ik er snel uit was met Harry Maessen van de BRL organisatie. We waren allebei zeer te spreken over de samenwerking met het team van Linder-Racing. Ik heb dan ook zeker het voornemen om alles uit de BRL V6 auto te halen en om niet voor minder dan in de top 5 van dit prachtige kampioenschap te gaan mee strijden”.

Bron: Media Ferdinand Kool BRL Racing Team
Foto's: Marcel Bol, Raceflash.nl + Media Ferdinand Kool BRL Racing Team  

    


  
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
3b5958
Onthoud mijn gegevens!