BRL nieuws: 'Collé Rental & Sales: ‘Donald Molenaar - Champion BRL V6 of the year 2007 !!’'Zandvoort, 21 oktober 2007
Race 2 was een ware sensatierace ! Er gebeurde veel onderweg naar de finish, zowel bij de BRL V6 als bij de BRL Lights.  Het publiek werd tijdens deze afsluiter van het Formido Finale Raceweekend getrakteerd op een race waarin weinig posities aan het begin van de race al duidelijk waren. Er kwam zelfs nog een safetycar situatie aan te pas.

 Donald Molenaar startte deze race vanaf de tweede plaats. De Pole Position was toebedeeld aan Jeroen Bleekemolen die vlot weg was na het startsein. Danny van Dongen, die achter Donald Molenaar reed, doemde snel op in de spiegels van Donald Molenaar en moest zijn tweede positie gewonnen geven.

Voor Donald Molenaar was de strijd begonnen om zijn tweede positie terug te winnen van Danny van Dongen. Na een flinke touché met Nelson van der Pol schiet Donald Molenaar van de baan af, maar dankzij de sublieme stuurmanskunsten van Donald Molenaar weet hij zijn Collé Rental & Sales BRL V6 weer op de baan te zetten. Nadat een BRL Light deelnemer hard van de baan af gaat wordt de race geneutraliseerd en komt de safetycar op de baan. Na deze neutralisatie is Donald Molenaar begonnen vanuit het achterveld en komt uiteindelijk als kersverse ‘BRL V6 Champion 2007’ op de veertiende plaats over de meet.Sandor van Es had deze race echter dezelfde pech als wat hem in race 1 overkwam. Na een start vanaf de achttiende positie weet Sandor van Es zich in korte tijd naar voren te rijden en zodoende flink wat posities te winnen.
Maar al vlug na de eerste ronde laat zijn Collé Rental & Sales BRL V6 het afweten en valt nagenoeg stil. Hierdoor moest de duidelijk geëmotioneerde Sandor van Es onverrichte zaken terugkeren naar de pitstraat.
Desalniettemin blijft Sandor van Es in het eindklassement staan op een keurige tweede plaats.Uitslag BRL-V6 Cup 2007 Kampioenschap Race 2 Formido Finale Races:
1 Jeroen Bleekemolen
2 Donny Crevels
3 Christiaan Frankenhout
4 Niels Bouwhuis
5 Dick Freebird
14 Donald Molenaar
DNF Sandor van Es

In de BRL Light werd de spanning ook nog eens flink opgevoerd tijdens deze laatste race.
Gaby Uljee, rijdend in de BRL light van Active Personeelsdiensten, tevens mede gesponsord door Collé Rental & Sales, startte vanaf de eerste positie, maar al snel diende zich de andere ‘snelle strijders’ van de BRL Light zich aan bij Gaby Uljee.Henry Zumbrink, Marijn van Kalmthout en Gaby Uljee zitten minder dan een seconde van elkaar af als ze de laatste ronde ingaan. Na een touché tussen Marijn van Kalmthout en Gaby Uljee beland Marijn van Kalmthout in de grindbak. Henry Zumbrink pakt hierdoor de zege en Gaby Uljee volgt als vlug daarachter op een tweede positie.

Achter deze felle strijd van de kop van het BRL Light deelnemersveld bevindt zich Tom Koop in zijn Collé – Toro/Koop BRL Light op de zevende positie. Tom Koop heeft gestreden om naar voren toe te komen, maar helaas slaagde hij hier niet in. Tom Koop heeft zijn startpositie dus wel gelijk weten te houden aan zijn positie waarop hij gefinisht is, te weten de zevende plaats.

Uitslag BRL-Light Cup 2007 Kampioenschap Race 2 Formido Finale Races:
1 Henry Zumbrink
2 Gaby Uljee
3 Theo Stor
4 René Zwikker
5 Peter Furth
7 Tom Koop

Donald Molenaar mag zich vanaf vandaag de ‘Champion BRL V6’ van seizoen 2007 noemen en is natuurlijk meer dan tevreden met het behalen van deze overwinning ! Sandor van Es, die vorig het kampioenschap op zijn naam wist te zetten, vinden we op een keurige tweede plaats. Wederom een ‘1-2tje’ voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team, alleen nu prijken deze namen op de lijst met de eindstand van het seizoen 2007 !

Langs deze weg feliciteert het gehele Collé Rental & Sales Team Donald Molenaar met het behalen van deze titel !!
“Donald; proficiat !!”


Bron: © Raceflash.nl / Collé Rental & Sales


  

  Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
fe1ddf
Onthoud mijn gegevens!