BRL nieuws: 'Collé Rental & Sales BRL-V6 Racing Team maakt zich op voor Dutch PowerPack Festival in Assen!’’


Collé Rental & Sales coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es oppermachtig in de BRL-V6.

Tijdens het eerste raceweekend van de BRL-V6 die verreden werd tijdens de Pinksterraces op Circuit park Zandvoort, waren de beiden Collé Rental & Sales coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es oppermachtig. Zowel race 1 als race 2 werd gewonnen door Donald Molenaar en noteerde Sander van Es in beiden races de tweede plaats.


Nelson van der Pol zorgde voor het nodige vuurwerk in de BRL-V6

Nelson van der Pol uitkomend voor het SRE Team zorgde voor een mooie verassing door Race 1 als derde over de streep te komen en race 2 als 4de, net achter de routinier Donny Crevels van het Peel Racing Team.

Dutch Power Pack - TT Circuit Assen
Komend weekend 5 en 6 juli staat race 3 en 4 op het programma tijdens de Dutch Power Pack (DPP) die nu het TT Circuit Assen aan doet.
Het zal zeker weer een boeiende race gaan worden in zowel de BRL-V6 als de BRL-Light.


Collé Rental & Sales coureur Kevin Leest goed op dreef in de BRL-V6

BRL-V6
Als de Collé Rental & Sales BRL-V6 coureurs weer op het podium komen is nu maar afwachten, gezien de onderlinge concurrentie strijd zeer groot is. Denk maar eens aan Phil Bastiaans (Linder Racing), Jos Menten (Kuijpers Racing), Jacky van der Ende (PS Autosport), Niels Bouwhuis (Linder Racing), Barry Maessen (Peel Racing), Donny Crevels (Peel Racing) of Jimmy van der Ende (Peel Racing), De onderlinge rondetijden zijn minimaal waardoor vele coureurs kans maken op de nodige punten voor het Benelux Racing League (BRL) kampioenschap 2008. De jongste coureur uitkomend voor het Collé Rental & Racing Team Kevin, Leest zal nu proberen aansluiting te krijgen met de top om zodoende veel punten binnen te behalen voor Collé Racing.


Barry Meassen zorgde voor de nodige actie.......


Close racing in de BRL-V6

Tussenklassement BRL-V6 na 2 races:
Pos. Nr. Naam   Pnt.Totaal
1 1 Donald Molenaar    42
2 2 Sandor van Es    35  
3 4 Donny Crevels    29 
4 5 Nelson van der Pol   28 
5 10 Henry Zumbrink   20


Femke Terpstra zal zeker voor een goede klassering gaan.

BRL-Light
Marijn van Kalmthout (Van Kalmthout Racing) is de te kloppen man in de BRL-Light. Net als Donald Molenaar (BRL-V6) pakte Marijn van Kalmthout in race 1 en 2 beiden overwinningen. Michael Schaap (AT Motorsport) en Peter Furth (Furth Racing) zullen het Marijn van Kalmthout zeker moeilijk gaan maken. De enige jonge dame in BRL-Light klasse Femke Terpstra, rijdend voor het PP Mechanic’s Team, zal nu zeker gaan proberen om de mannelijke collega’s bij te blijven en zodoende hoog te gaan eindigen. Hopelijk gaat het met Dick van der Donk, rijdend voor Kuijpers Racing Team, nu beter af als in de ACNN BMW Ziengs Cup en is hij weer topfit voor zijn BRL-Light race dit weekend. Tijdens het DNRT SuperSpeedWeekend op Circuit Park Zandvoort afgelopen maand was Dick van der Donk betrokken bij drie raceongevallen en liep zijn BMW Ziengs bolide behoorlijke schade op.



Tussenklassement BRL-Light na 2 races:
Pos. Nr. Naam   Pnt.Totaal
1 43 Marijn van Kalmthout  44 
2 63 Michel Schaap    34
3 57 Peter Furth    30
4 66 Niels Hartvelt   24 
5 45 Rene Zwikker   23 



Tijdschema DPP TT Circuit Assen (o.v.b.)

Zaterdag 5 juli 2008:
Free Practice
10:00 - 10:15 Samsung BMW 130i Cup / Dunlop SportMaxx Clio Cup
10:20 - 10:35 Toerwagen Diesel Cup / Formido Swift Cup
10:40 - 10:55 Formule Ford
11:00 - 11:15 Benelux Racing League
Qualifying
11:30 - 11:50 Toerwagen Diesel Cup
12:00 - 12:20 Dunlop SportMaxx Clio Cup
12:20 - 13:20 Break
13:20 - 13:40 Samsung BMW 130i Cup (1)
13:50 - 14:10 Formule Ford
14:20 - 14:40 Formido Swift Cup
14:50 - 15:10 Benelux Racing League
15:20 - 15:40 Samsung BMW 130i Cup (2)
RACES
15:55 - 16.25 Race 1 Formido Swift Cup (race 1)
                     12 laps (max 30 min)
16:40 - 18.20 Race 2 Toerwagen Diesel Cup (race 1)
                     100 minutes

Zondag 6 juli 2008:
RACES
11:00 - 11:25 Race 3 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 1)
                     12 laps (max 25 min)
11:40 - 12:05 Race 4 Benelux Racing League (race 1)
                     12 laps (max 25 min)
12:20 - 12:45 Race 5 BMW 130i Cup (race 1) 10 laps
                     (max 25 min)
13:00 - 13:30 Race 6 Formido Swift Cup (race 2) 12 laps
                     (max 30 min)
13:45 - 14.10 Race 7 Formule Ford (race 1) 12 laps
                     (max 25 min)
14:25 - 15:15 Race 8 Toerwagen Diesel Cup (race 2)
                     50 minutes
15:30 - 15:55 Race 9 Benelux Racing League (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
16:10 - 16:45 Race 10 Samsung BMW 130i Cup (race 2) 
                     16 laps (max 35 min)
17:05 - 17.30 Race 11 Dunlop SportMaxx Clio Cup (race 2)
                     12 laps (max 25 min)
17:45 - 18.10 Race 12 Formule Ford (race 2) 12 laps
                     (max 25 min)

Meer informatie:
www.colleracing.nl
www.brl-v6.com
www.blrlight.nl
www.cpz.nl
www.tt-assen.com

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team.
Foto’s: Raceflash.nl



   



   



  




  
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
da0c8c
Onthoud mijn gegevens!