BRL nieuws: 'Collé Rental & Sales BRL Racing Team klaar voor BRL seizoensopener in Zolder'Sittard, 23 april 2009 - Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zal komend weekend 25 en 26 april tijdens de BRL seizoensopener van de ‘Belgian Race Kick-Off’ op het circuit van Zolder (B) gaan proberen om met beide TOP coureurs Donald Molenaar en Sandor van Es hoog te gaan eindigen.

Team 2009
“Ja, ik ben blij dat beiden coureurs opnieuw voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team uitkomen. Beide heren zijn op en top professionals, mede gezien hun behaalde BRL-V6 kampioenstitels 3 jaar op rij. Het zal een harde strijd gaan worden, gezien de grote nieuwe namen in het deelnemersveld zoals bv. Renger v/d Zande, Marc Goossens en Dennis Retera ”, aldus Frans Collé.

Sandor van Es & Donald Molenaar: ”Waarom zullen wij een goed professioneel raceteam verlaten en iets anders gaan zoeken als wij het bij het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op & top naar onze zin hebben.”

BRL seizoen 2009
Dit jaar worden maar liefst 4 verschillende circuits aangedaan te weten Zandvoort (NL), Assen (NL) Zolder (B) en Meppen (D). Helaas wordt er dit jaar niet gereden tijdens het Truck GP weekend op de Nürburgring (D) maar desondanks mogen we vooruit kijken op een mooi BRL seizoen.

Racedatums 2009
25-26 April Zolder  ‘BRKO’
13-14 Juni Zandvoort  ‘Masters of Zandvoort’
04-05 Juli Assen  ‘Dutch Power Pack’
08-09 Augustus Assen  ‘Rizla Racing Days’
29-30 Augustus Meppen  ‘FunPark Meppen’
12-13 September Zolder  ‘Truck Grand Prix’
10-11 Oktober Zandvoort  ‘Finaleraces’

Nieuwe look BRL-V6
We laten ons verrassen hoe de nieuwe gerestylde en aangepaste BRL-V6 type 2009 gaat rijden. Links en rechts zijn er wat nieuwe technieken toegepast en heeft de body een kleine metamorfose ondergaan. Of dit qua snelheid terug te zien is zullen we dit weekend op het circuit van Zolder gaan merken.
 


Tijdschema BRL - BELGIAN RACE KICK OFF
Zaterdag 25 april
10.20 – 11.05 BRL Free practice (45’)
16.05 – 16.35 BRL Timed practice 2 (30’)
Zondag 26 april
10.15 – 10.45 BRL Race 1 (30’)
13.10 – 13.40 BRL Race 2 (30’)
 
Overige raceklassen
Naast de BRL zullen de Belgian GT Championship Mediagroep Van Dyck,  Dunlop Sport Maxx Endurance Cup en de National Historic Cup aan de start verschijnen. Allemaal raceklasses die zorgen voor spanning en sensatie zowel op als naast het circuit. Meer informatie over dit raceweekend is te vinden op www.circuit-zolder.be


 
Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heet iedereen van harte welkom in de BRL paddock.  Meer nieuws en informatie over het Collé Rental & Sales BRL Racing Team is te vinden op de officiële website www.colleracing.nl. Maar maak ook eens bezoek op www.colle-sittard.nl

Bron: Media Colle Rental & Sales BRL Racing Team
     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
87cd5e
Onthoud mijn gegevens!