BRL nieuws: 'Charles Zwolsman bezoekt de Rizla Racing Day in Assen.'“BRL-V6 een race auto met uitdaging.”

Een uitnodiging van het Linder Racing Team om eens een kijkje te komen nemen bij de BRL-V6 races op het TT Circuit van Assen is niet verkeerd. Charles Zwolsman, geen vreemde voor de meeste BRL coureurs, genoot van de vele felicitaties en complimenten die hij kreeg na zijn mega prestatie in de 24 hrs van Le Mans. Charles reed daar de Kolles Audi R10 naar een 7e plaats all over.O.a. collega coureurs als Nelson van der Pol, Renger v.a. Zande, Jacky van der Ende en Donald Molenaar etc. staken hun bewondering voor dit resultaat niet onder stoelen of banken.

Donny Crevels reageerde dat zijn aanwijzingen die hij eens, een toen nog erg jonge Charles, bij het karten gaf zo te zien resultaat hebben gehad. De BRL-V6 werd door Louis in de Rijp van het Linder Racing Team uitgebreid uitgelegd en na een zit in de auto was de conclusie van Charles “een race auto met uitdaging”.

Harry Maessen initiatiefnemer van de BRL series liet zich uitgebreid door Charles informeren over zijn race in de 24 hrs van Le Mans. Het billboard van het nieuwe circuit in Venray werd ook met belangstelling bekeken. Charles sprak de hoop uit dat de laatste hindernissen snel genomen kunnen worden, want het circuit is zeker een aanwinst voor de autosport in Nederland.Genietend van een drankje in de Hospitality wagen van het Collé Rental & Sales Racing team was de indruk van Charles dat het bij de BRL-V6 buitengewoon plezierig vertoeven is. “Goede sfeer en spectaculaire competatieve race auto’s.”Bron: Charles Zwolsman Racing Media Services
Website:
www.charleszwolsman.com            

     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f3cad4
Onthoud mijn gegevens!