BRL nieuws: 'BRL V6 van Donald Molenaar was aanwezig op ‘Stockcar F1 en F2-dag’ Geleen!'Sittard, 19 april 2007


Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team was op zondag 11 maart jongstleden te bewonderen op de Markt in Geleen tijdens de ‘Stockcar F1 en F2 dag’.
Het evenement was dit jaar voor het eerst op de markt in het centrum van Geleen georganiseerd, samen met de koopzondag en de Kids Mode Fashiondag.De organisatie lag in handen van een aantal enthousiaste Geleense Stockcarfans die in het verleden zelf hebben gereden. Hierdoor beschikken ze over uniek film- en beeldmateriaal van de afgelopen 10 jaar van de diverse circuits in Nederland en het buitenland.


 
Het leek hun dan ook een goed idee om vlak voor de opening van het Stockcar-seizoen te starten met een film/video dag.
Natuurlijk kon het Collé Rental & Sales BRL Racing Team niet ontbreken en was de BRL V6 wagen van Donald Molenaar (1 van de in totaal 4 wagens van het Collé Rental & Sales BRL Racing Team) te bewonderen op dit evenement, naast de Stockcarwagens van onze Belgische Jos op ’t Root (Stockcar F1, nr. 67), Sander van de Heuvel (Stockcar F2) en Frank van Uden (Stockcar F2, nr. 6)!De kampioenswagen van Sandor van Es en de twee BRL Lights van  Collé – Habets Truck.nl en Collé – Toro ondergaan momenteel de laatste wijzigingen/updates zodat deze racewagens helemaal gereed zijn voor dit seizoen 2007 !
De ‘Stockcar F1 en F2 dag’ heeft goed uitgepakt en heeft veel bezoekers getrokken die onder het genot van een drankje en het prachtige weer hebben genoten van spectaculaire films en prachtige auto’s.Voor het volgend jaar staat deze activiteit alweer op de agenda, met als doelstelling om er nog meer auto’s erbij te betrekken. De aanspreekpunten van de organisatie, Barry Heynen en Enrico Cramer, willen proberen op de markt een klein circuit te maken voor enkele demonstraties !!

“Bezoek ook eens onze website  www.colleracing.nl en www.colle-sittard.nl voor meer info, foto's en nog veel meer ..."

Bron: Media Collé Rental & Sales BRL Racing Team (AvA)
  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
293e3f
Onthoud mijn gegevens!