BRL-Nieuws: BRL-Light van Eric van den Munckhof op de “de Hiltho” beurs in Horst.Munckhof Groep was ook aanwezig op de grootste consumenten beurs van Nederland ‘de Hiltho’ in Horst.
Op de stand waar men alles kon vinden over Munckhof Groep stond ook als blikvanger de BRL-Light van Eric van den Munckhof Reizen uit Horst.
Racefans en bezoekers mochten plaats nemen in de BRL-Light en werden op de foto gezet door de lieftallige medewerkers van de Munckhof Groep.

Ook werd een mooie dame gebodypaint in de kleuren van de Munckhof Groep. Dit trok veel bekijks op de stand van de Munckhof groep.

Meer info:
Munckhof Groep : www.munckhof.nl
BRL-Light coureur Eric van de Munckhof: www.horstracing.nl
                            www.munckhof.nl

Info over de Hiltho:
Onder de titel ''ONTDEK NIEUWE DINGEN, ONTMOET NIEUWE MENSEN'' gaat van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober a.s. in Horst, voor de 11e keer de vierjaarlijkse consumenten- en bedrijvenbeurs HILTHO plaatsvinden. Dit opvallende evenement is in noord- en midden Limburg al bijna 40 jaar een begrip en heeft inmiddels ook in de rest van Nederland ruime bekendheid verkregen. Op de HILTHO 2006 presenteren zich deze keer bijna 350 exposanten! Met een verwacht bezoekersaantal van vele tienduizenden, wordt de HILTHO ook nu weer de grootste paviljoenenbeurs van Nederland. Diverse thema's, shows, workshops en uiteenlopende presentaties voor een breed publiek, maken van de Hiltho 2006 een verfrissend en attractief evenement.

De beurs wordt gehouden in een uitzonderlijk groot paviljoenencomplex op het Ruiterterrein in de Kasteelse Bossen in Horst. Het evenement krijgt een totale oppervlakte van zo'n 20.000 m² en er zijn voor deze editie extra nieuwe toegangswegen en een vergroot parkeerterrein aangelegd. 

Kom kijken proeven en proberen, laat je inspireren door de laatste woon- en interieurtrends en adviezen, neem deel aan diverse leuke workshops op het hobbyplein, probeer een nieuw kapsel of onderga zelfs een complete metamorfose, bezoek het geweldige kooktheater, blijf gezellig een hapje eten en het sfeervolle beursrestaurant en geniet van muziek en ander entertainment, Bezoek diverse themapleinen en maak kans op leuke prijzen.

De HILTHO 2006 is één groot recreatie- informatie en shoppingfestijn en biedt voor elk wel wat wils. Zo kan men er zich laten informeren over bijna alles op het gebied van huis en tuin, bouw en verbouw, domotica, hobby en vrije tijd, vakantie en recreatie, financiën en huishouden, automatisering en dienstverlening, opleidingen, gezondheids- en kraamzorg, mode en schoonheidsverzorging, sport en assurantiën, sierbestrating en speelattributen, nieuwe auto's en bedrijfswagens, koeltechniek, grondverzet en nog veel meer.

Meer info: Hiltho beurs: www.hiltho.nl


                             www.munckhof.nl

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
2e2e31
Onthoud mijn gegevens!