BRL-Light nieuws: ‘Gaby Uljee opnieuw in de strijd voor het BRL Light-kampioenschap.’Dit seizoen zal Gaby Uljee opnieuw een serieuze kandidaat zijn voor het BRL-Light kampioenschap. Na haar Dakar-avontuur begon het racevirus toch weer op te spelen!

“Le Dakar 2007 was een geweldig avontuur en het heeft enorm veel indruk gemaakt. Terug in Nederland stond mijn hoofd even helemaal niet naar racen, maar toen de diverse kampioenschappen met Pasen van start gingen, kwam het gevoel weer helemaal terug.”

Afgelopen seizoen reed zij tijdens een aantal evenementen o.a. in de BRL-Light en het Belcar kampioenschap. Dit seizoen gaat zij voor het kampioenschap, waar zij in 2005 net naast greep.

“In 2005 heb ik een heel succesvol jaar gehad in de BRL-Light met een aantal overwinningen en uiteindelijk een tweede plaats in het kampioenschap. Een jaar waarin we een enorm spannende strijd hebben gehad, die pas in de laatste race werd beslist! Ik hoop dit jaar af te maken waar ik toen net naast greep en zie enorm uit naar net zo’n spannend seizoen. Het is een ontzettend leuke auto om te rijden, een aantrekkelijke kalender en ook de sfeer in de klasse is heel erg goed.”

Dankzij Active personeelsdiensten en Collé Sittard, Rental & Sales staat zij dit jaar aan de start in een fel oranje gekleurde BRL-Light. De eerste race zal op 20 mei verreden worden op het circuit Zolder in België. Dat is voor Gaby een heel bekend strijdtoneel waar zij menig triomf vierde en ook in 2005 al won in de BRL-Light.

Het indrukwekkende startveld van de BRL V6 en de BRL Light zal 20 mei in het Belgische Zolder van start gaan tijdens de Truck Grand Prix. Na dit drukbezochte evenement zijn er nog 6 evenementen waar zij in actie komt met steeds 2 wedstrijden per weekend.

Kalender BRL V6 & BRL Light 2007
19+20 Mei - Q8 Truck Grand Prix, Circuit Zolder (B)
16+17 Juni - Spa Euro Race, Spa-Francorchamps (B)
11+12 Aug. - Rizla Racing Day, TT Circuit Assen (NL)
25+26 Aug. - Champ Car, Circuit Zolder (B)
01+02 Sept. - Champ Car, TT Circuit Assen (NL)
29+30 Sept. - A1 Grand Prix, Circuit Park Zandvoort (NL)
20+21 Okt. - Finaleraces, Circuit Park Zandvoort (NL)

Voor meer informatie:
www.gabyuljee.nl (binnenkort nieuwe site online!!!)
www.brllight.nl

Bron: media Gaby Uljee / Foto: Marco Boots

 


                             

                            

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
f9d297
Onthoud mijn gegevens!