BRL-Light nieuws: 'Femke ook van start in de BRL-Light!'Femke Terpstra komt dit seizoen ook uit in de Benelux Racing League (BRL-V6 en BRL-Light). De beide klassen vormen samen de meest competitieve en geliefde raceklasse van Nederland. Het wordt de koningsklasse van de Nederlandse autosport genoemd. Dit betekent dat Femke naast de Cooper Cup met het M7 START MINI In The Picture Team ook in actie zal komen met een Fanzonely BRL-Light op de belangrijkste autosportevenementen in de Benelux, zoals de ChampCar wedstrijden op Zolder en Assen plus de A1GP op Zandvoort.

De selectieprocedure begon met gesprekken met teamleden, waarna vier potentiële kandidaten geselecteerd werden om hun rijderskwaliteiten in de BRL-Light op de circuits Zolder en Zandvoort te tonen. Femke werd tijdens deze dagen begeleid door Niels Hartvelt. Je debuut maken in een brute raceauto als de BRL vergt een voorbereide aanpak, overzicht, oplettendheid en rust in de auto. Vanuit de tweede stoel op de bijrijdersplaats kon Niels tips en trucs geven, en assisteren daar waar het schakelen, sturen of remmen nog te wensen overliet.

Femke: “Het afgelopen seizoen heb ik de BRL-Light meerdere malen in actie gezien, om nu de mogelijkheid te krijgen zelf achter het stuur te kruipen en een dag over het circuit te rijden was een geweldige ervaring! Ik heb dan ook genoten van elke seconde!”     

                    

De selectie voor het Fanzonely Jong Talent Programma heeft de nieuwe coureur voor 2007 opgeleverd in de persoon van Roy Panman. De overige kandidaten, deel uitmakend van de selectie, hebben de mogelijkheid aangeboden gekregen in een van de andere auto’s van Fanzonely te rijden en zo ervaring in deze klasse op te doen en resultaten te behalen.

Gelukkig voor Femke houdt het niet op bij deze ene keer, maar gaat zij van start in de tweede BRL-Light. Zij maakt deel uit van team Fanzonely, hierbij staat haar eigen team gereed voor steun bij het slagen van haar missie. De begeleiding wordt verzorgd door Niels Hartvelt.

Vaste waarde in de strategische begeleiding van Femke is 2Produce eigenaar Yvo Alexander. 2Produce heeft de realisatie van de sponsoring in de Fanzonely BRL-Light op zich genomen, hetgeen zonder de kennis en inzet van Yvo Alexander nooit was gelukt. Dit wordt zeer gewaardeerd! www.2produce.nl

Femke: “Ik ben heel erg blij dat ik deze unieke kans krijg en ik zal datgene wat in mijn vermogen ligt doen om het beste resultaat neer te zetten. Ik bedank 2Produce en Fanzonely voor deze kans, de support en ondersteuning. In een woord: top! We gaan er een mooi seizoen van maken!” Een aansprekend resultaat streef ik ook na met het M7 START MINI In The Picture Team vrijdag 30 maart in de Cooper Cup op het vernieuwde Circuit van Assen.”

Bron: www.femketerpstra.nl

  

  

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
d6abb8
Onthoud mijn gegevens!