Saker Sportscar Challenge nieuws: 'Garrelfs en Bob Weghorst besloten om vanaf komend seizoen de strijd aan te gaan in deze spectaculaire open raceauto.'“De GT van afgelopen seizoen is om praktische redenen gebruikt voor onze teamgenoten Jeroen Bleekemolen en Laurens Meyer in de Winter Endurance Series, zodoende konden wij voor komend seizoen kiezen tussen een nieuwe GT of Sprint. Daarom hebben Johan en ik in januari met de Saker Sprint getest en de keuze is unaniem op de Sprint gevallen, dit gaf namelijk zo’n intense ervaring!” Aldus Bob Weghorst, die samen met Johan Garrelfs zijn vierde seizoen in de Saker Challenge ingaPersoonality zorgt ervoor dat ondernemers geen omkijken meer hebben naar hun personeelszaken. Door gebruik te maken van payrolling liggen de personeelsadministratie én bijbehorende arbeidsrechterlijke risico's bij het payrollbedrijf. Sinds enkele jaren neemt Persoonality deel aan de Saker Sportscar Challenge. Persoonality is namelijk altijd op zoek naar vernieuwingen. Vandaar dat het bedrijf zich graag koppelt aan Jadbalja en de uitdagende Saker Challenge. Daarnaast worden de race- en sponsordagen tevens gebruikt om relaties uit te nodigen. Ook met haar overige sponsoractiviteiten tracht het bedrijf vooruitstrevend te zijn. Zo is Persoonality onder andere hoofdsponsor van het damesteam van Fc Twente en steunt het een aantal maatschappelijke doelen. 
 
Het nieuwe Saker Sportscar Challenge seizoen start op zaterdag 5 april op Circuit Park Zandvoort. De verwachting is dat de competitie, met meerdere nieuwe teams, heviger dan ooit zal zijn. Persoonality kijkt daarom uit naar een spannend en sportief raceseizoen. 


 
Via onderstaande link zijn onboard beelden te zien van een Saker-taxirit met Johan Garrelfs in de Jadbalja Persoonality Saker GT op Spa-Francorchamps afgelopen seizoen: http://www.youtube.com/watch?v=Rzk1nP0CPqs  
 
www.persoonality.com
www.jadbalja.nl 
 
Foto’s: Karin Dolman en Joen-Tai Chen

  

    


  
  
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
1db205
Onthoud mijn gegevens!