PORSCHE MOTION - ZONDAG 14 OKTOBER – TT CIRCUIT ASSEN

Aanstaande zondag 14 oktober verovert het merk Porsche het TT Circuit Assen tijdens Porsche Motion! Je zult hier in een prachtige setting alles zien en beleven wat met dit uniekeææææ merk te maken heeft. Of je nu een passie heeft voor de nieuwste modellen of juist voor de zeldzaamste klassiekers; het unieke Porsche design zal je breed gepresenteerd worden! Naast de diverse bijzondere wagens zal ook lifestyle en entertainment een belangrijke rol gaan spelen.

Porsche Paddock
De schitterende paddock van het TT circuit Assen komt helemaal vol te staan met Porsches. Verschillende dealers en clubs showen de nieuwste modellen, mooiste klassiekers en de snelste race Porsches. Deze clubs en dealers vertellen je graag meer over deze auto’s. Op de Porsche bedrijvenmarkt kunnen allerlei accessoires en producten worden aangeschaft.
 
Unieke Car Catwalk 
De meest bijzondere wagens kun je voorbij zien komen op het circuit en op de speciale Car Catwalk. Op deze Catwalk zal een dagvullend programma gepresenteerd worden waar ook schitterende modeshows, presentaties en interviews met bekende Nederlanders en coureurs zullen plaatsvinden!

Op het gebied van lifestyle en fashion zullen toonaangevende bedrijven aanwezig zijn die je de nieuwste trends gaan presenteren!

Meer info: WWW.AUTOMAXX.NL / WWW.402EVENTS.COM

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
291ca7
Onthoud mijn gegevens!